УКР РУС

Не Руні єдиним. У Англії зненавиділи молодих зірок збірної за розгульний відпочинок після Євро-2016

2 липня 2016 Читать на русском

Молоді гравці збірної Англії отримали серйозну догану від вболівальників через розгульний відпочинок на Ібіці після вильоту з Євро-2016.

Першому дісталося Деле Аллі, який не посоромився на повну гуляти в іспанському курортному місті. Фото з ним у Instagram виклав один з барменів, який зазначив, що Аллі влаштував "велику гулянку". В Англії на півзахисника "Тоттенхема" дивляться з підозрою ще й через те, що одразу після дошкульної поразки від Ісландії він поліз цілуватись до своєї подруги, яка була на трибунах.

Також, окрім півзахисника, на Ібіці відпочиває хавбек МЮ Джессі Лінгард та ще один гравець "шпор" Кайл Вокер. Останній й взагалі осоромився, коли до рук британських ЗМІ потрапили його переписки з моделью Карлою Хув. Їй захисник писав, що був би не проти скорішого вильоту збірної Англії з Євро-2016, оскільки дуже хоче відпочити на Ібіці.

Нагадаємо, раніше Руні розкритикували за відпочинок на Ібіці з п'ятьма красунями одразу після вильоту Англії з Євро-2016.

Вболівальники до таких витівок молодих гравців поставились однозначно та не втомлюються критикувати їх у соцмережах.

"Побачив жіночу сумочку на сидінні автобуса збірної і зрозумів – щось не так". У ФФУ назвали причини провалу збірної на Євро-2016

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях