УКР РУС

"Не робіть бучу в стакані води". Віце-президент Ворскли – про заборгованості полтавського клубу

15 березня 2018 Читать на русском
Автор: Андрій Сеньків

Віце-президент Ворскли Олег Лисак в коментарі Футбол 24 розповів про ситуацію з виплатою заборгованостей в полтавському клубі.

"Ми в робочому режимі. Що не тур, то хтось намагається розкачувати Ворсклу. В нас прибизно така ж ситуація, як і у всій Україні. Щось більше розказувати нема ніякого сенсу. Нічого надзвичайого не відбувається.

В мене нема даних про те, що ми кидаємо весла й зупиняємося. Звісно, можна качати й розказувати все, що попало. Як тоді, коли говорили, що на нашому стадіоні бруду по коліна. Якщо до всього, що пишуть в інтернеті, дочитуватися, то можна з розуму зійти.

Ми плануємо виконати всі взяті на себе зобов'язання. В мене інших даних немає. Не робіть бучу в стакані води. Ясно, що все складно і з неба не падає. Є бюджетні періоди й фінансові плани. Все як в країні, в якій ми живемо. Не більше і не менше.

Позови колишніх футболістів в КДК ФФУ? Яка різниця чи подавав хтось, чи не подавав? У нас робочий процес. Ніхто не планує ніяких санкцій. Всі проблеми, які є, будуть закриті.

Коли? Я ж не акціонер. Я займаюся тим, чим займаюся. Якби була ситуація, що в нас було би щось екстраординарне, то ми б не обійшлися лише цими публікаціями. Якщо логіку включити", – сказав Лисак.

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація про те, що борги Ворскли зростають. А на початку лютого повідомлялося, що гравцям і персоналу полтавського клубу винні зарплату за період від трьох місяців до одного року.