УКР РУС

"Не наш день": Гюнеш вказав на причини провалу Туреччини у двобої з Італією

12 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Туреччини Шенол Гюнеш підбив підсумок протистояння з Італією (0:3) у першому матчі чемпіонату Європи.

"Це був не наш день. Ми почали втрачати м'яч і не могли завантажити його вперед. Збірна Італії була кращою, ми програли сильнішій команді. Але це турнір – у нас є ще дві гри.

Туреччина – Італія – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Ми грали стартовий матч з одними із господарів турніру і розраховували продемонструвати свою гру. Вони перевершили нас, частіше вигравали боротьбу за м'яч і не втрачали його, краще використовували всю ширину поля. Збірна Італії виявилася готовою краще за нас.

Чим краще виглядав суперник, тим більше ми віддалялися від своєї гри. Ми втомлювалися, не могли робити те, що хотіли. Зіграти в більш агресивний футбол ми могли, однак цього не сталося.

Очки, які ми втратили в цьому матчі, нам би дуже допомогли, але ми грали проти команди, яка не програє вже давно. Зароблені очки могли б згодитися нам. Але такий турнір: навіть якби ми виграли, все одно ще нічого не було б вирішено", – цитує Гюнеша офіційний сайт УЄФА.

Додамо, що збірна Туреччини ще зіграє два матчі у квартеті А – з Уельсом та Швейцарією 16 та 20 червня відповідно.

Італія змела Туреччину в матчі-відкритті Євро-2020 – шикарний старт потужної "Скуадри Адзурри"