УКР РУС

Не на життя, а на смерть. Анонс 15 туру Першої Ліги

1 листопада 2014
Автор: Дмитро Гончар

Черговий тур Першої ліги розподідлили на три ігорві дні.

Один матч відбудеться в суботу, де "Геліос" спробує перервати свою безвиграшну серію проти чернігівської "Десни", шість в неділю, серед яких я б хотів виділити два протистояння між прямими конкурентами  - "Полтава" -"Нафтовик-Укрнафта" і "Тернопіль" - "Суми". Обидва матчі із розряду не на життя, а на смерть, адже перемога у цих протистояннях суттєво збільшить шанси на стрибок угору турнірної тублиці. Апогеєм цього туру стане матч "Сталь" Дніпродзержинськ - "Олександрія" - це, безумовно, центральний матч туру, який нам покаже, чи є хтось в першоліговому середовищі, хто зможе зупинити "механізм Шарана", який лише два рази давав збій, а всі решту матчів показував, хто тут справжній лідер. Про це все і не тільки читайте у нашому сьогоднішньому анонсі.
 
"Десна " - "Геліос"
 
Єдиний суботній матч повинен показати, чи є ще характер і воля до перемоги у сьогднішніх двох суперників, адже зараз ці команди переживають "чорну смугу". 
 
Харків'яни останній раз перемагали ще у матчі з кіровоградською "Зіркою" - це було наприкінці вересня, тобто команда з Харкова, яка має за мету вихід у Прем'єр-лігу, не  здобувала ніяких очок в трьох останніх турах. В той час, коли їхні сьогднішні опоненти у такій самій кількості матчів здобули один пункт. Чесно кажучи, це справжній жах, адже різниця від шостого місця у таблиці і передостаннього складає лише вісім очок, а це означає, що помилятися не варто, адже можна моментально  опуститись на дно таблиці і відкласти мрії про Прем'єр-лігу на майбутнє.
 
Букмекери дають такий прогноз на матч: перемога "Десни" - 2, нічия -3,25, а премога гостей - 3,3
 
Прогноз "Футболу 24": 1:1
 
"Полтава" - "Нафтовик-Укрнафта"
 
Наступний ігровий день одразу подарує ще одне цікаве протистояння між сьомою і четвертою командою Першої ліги. Дані команди зараз демонструють стабільну гру, завдяки якій справно набирають очки, схоже, що в Охтирці зробили правильний висновок після катастрофічного старту і команда зараз, як ніколи, тішить своїх уболівальників і дає надію на те, що до Охтирки наступного року вже завітають команди з вищого дивізіону, але для цього потрібно обов'язково перемагати у сьогоднішньому і всіх подальших матчах.  
 
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам, а саме на перемогу "Полтави" 41,54% на "нафтовиків" 23,25%, а решта на нічию.
 
Прогноз "Футболу 24": 1:1
 
"Гірник-Спорт" - "Сталь" А
 
Продовжиться тур вже у Комсомольську, де місцеві "гірники"  прийматимуть передостанню команду у таблиці.  Цей матч можна охариктиризувати, як битву між Давидом і Голіафом, адже сенсаційний дебютант Першої ліги змітає все на своєму шляху, здобуваючи впевнені перемоги  -  в останніх чотирьох матчах комсомольці здобули дев'ять очок, що дозволило їм закріпитись на третій сходинці, а от у алчевців не все так радісно, як у їхніх сьогоднішніх суперників - команда з Алчевська знала смак перемоги ще п'ять турів тому назад, але попри це у команди є непогані шанси для того, щоб зберегти прописку - команда перебуває на відстані одного очка від криворізьких "гірників". Це, безумовно, дає надію на світле майбутнє, але тут виникає питання, чи вже алчевці скористаються цим шансом. Час покаже...
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам: "Гірник-Спорт" - 55,21%, "Сталь" - 26,9, нічия - 17,89%
 
Прогноз "Футболу 24" : 1:0
 
"Зірка" - "Миколаїв"
 
У цьому поєдинку зістрічаються, команди які є яскравими середняками Першої ліги. "Зірка", попри хороший старт, зараз перебуває на одинадцятій позиції з шістнадцятьма очками в активі, які не можуть дати спокійного життя, адже позаду зона вильоту. У минулому турі "Зірка "здобула перемогу, яка повинна  відкрити друге дихання в колективі і наштовхнути кіровоградців на нові звершення, а миколаївці у 14 турі  в рідних стінах зазнали нищівної поразки від "Гірник-Спорт" із рахунком 5:0, але я вважаю, що колектив з Миколаєва здатен винести урок із цієї поразки і,  проаналізувавши помилки, вийти  на поле  і продемонструвати свою гру.
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам: "Зірка" - 71,94, "Миколаїв" - 7,25%, нічия - 20,81%
 
Прогноз "Футболу 24": 1:1
 
"Динамо-2" - "Нива" Тернопіль
 
Київські "динамівці" намагатимуться у матчі з тернополянами довести свою безпрограшну серію до чотирьох матчів поспіль, тоді як їхні суперники, які віднайшли зовсім нещодавно фінансове підґрунтя і знову заявляють про себе, як про грізну силу в Першій лізі, намагатимуться продовжити розпочату в минулому турі виграшну серію. На мою думку, команди будуть демонструвати обережну гру, адже обидві знаходяться практично впритул одна до одної, і будь-яка помилка може коштувати таких бажаних пунктів. Варто зазначити, що кияни на своїй арені у шістьох зіграних матчах здобули тринадцять очок, а "Нива" у виїзних вояжах здобула лише сім пунктів.
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам: "Динамо-2" - 66,08%, "Нива" - 12,37%, нічия - 21,55%.
 
Прогноз "Футболу 24": 2:1
 
"Буковина" - "Гірник" 
 
Матч відвертих аутсайдерів Першої ліги, у якому "Буковина" спробує здобути першу перемогу. Матч, попри  такий статус, повинен обов'язково зацікавити глядача тому, що обом команад просто нічого втрачати і в даному матчі колективи можуть продемонструвати всю свою міць, тобто нас очікує безкомпромісна боротьба протягом усіх дев'яноста хвилин. 
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам: "Буковина" - 41,07%, "Гірник" - 32,86%, нічия - 26,07%.
 
Прогноз "Футболу 24": 2:2
 
"Тернопіль" - "Суми"
 
Завершувати недільний ігровий день будуть команди з верхньої частини турнірної таблиці. "Тернопіль", зазнавши принизливої поразки у минулому турі від "Олександрії", намагатиметься реабілітуватися перед рідною публікою. За словами головного тренера "Тернополя" Василя Івегеша проблем з налаштуванням на гру неповинно виникнути, адже кожна гра для більшості команд у Першій лізі є фінальною, адже коли ви даєте слабинку, суперник одразу карає за це. Також тренер закликав прийти місцеву публіку на стадіон, щоб ті підтримали команду.
 
"Суми", на відміну від своїх сьогоднішніх опонентів, зуміли здобути впевнену перемогу над "Буковиною" і намагатимуться розвинути свій подальший успіх у недільному матчі проти одного з претендентів на медалі у Першій лізі.
 
Аудиторія нашого сайту дає такі шанси на перемогу командам: "Тернопіль" - 70,75%, "Суми" - 11,3%, нічия - 17,95%.
 
Прогноз "Футболу 24": 1:1
 
P.S про матч "Олександрія" - "Сталь" Дн розповімо в окремому матеріалі