УКР РУС

"Не можу дочекатися": Зінченко поділився мрією після втраченого чемпіонства з Арсеналом

30 травня 2023 Читать на русском

Український захисник "канонірів" Олександр Зінченко подякував вболівальникам за шалену підтримку протягом сезону.

"Я навіть мріяти не міг про такий теплий прийом, який отримав від усіх вас. Ми з моєю родиною хочемо сказати вам величезне спасибі за це.

Мудрик підсумував сезон зверненням до Бога – Челсі без шансів вилетів з Ліги чемпіонів та зганьбився в АПЛ

Особисто я хотів би висловити величезну подяку всім "канонірам" у всьому світі за вашу підтримку та за те, що ви підштовхували нас до самого кінця.

Цей сезон був насичений різними емоціями. Іноді ми робили вас щасливими, а іноді – розчаровували. Я дуже пишаюся тим, що є маленькою частиною цього чудового клубу, і сповнений впевненості щодо майбутнього.

Я вже не можу дочекатися, щоб розпочати новий сезон під гімн Ліги чемпіонів на Емірейтс", – написав Зінченко на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Арсенал за підсумками сезону фінішував у турнірній таблиці АПЛ другим – лондонці до останнього претендували на чемпіонство, але в останніх матчах розгубили свою перевагу над Манчестер Сіті (поразки від Брайтона та Ноттінгем Форест). У Лізі Європи лондонці зупинились на стадії 1/8 – у чвертьфінал їх не пустив Спортінг (обидва поєдинки завершились нічиїми, а у серії післяматчевих пенальті точнішими були португальці).

Зінченко у поточному сезоні провів за "канонірів" 33 матчі у всіх турнірах, в яких забив 1 гол і віддав 2 асисти.

Мудрик вляпався у скандал, поки Зінченко вкотре здобув респект англійців – полярні справи українців в АПЛ