УКР РУС

"Не люблю я бути на побігеньках": Несмачний зізнався, чому відмовився працювати в Динамо

3 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Андрій Несмачний пригадав, як свого часу міг опинитись у селекційному відділі київського клубу.

"Я не захотів працювати в Динамо. Мені тоді дзвонив Михайличенко і пропонував: "Давай, Андрій, в нашу структуру. Можеш піти або в селекцію, або в U-19". Я сказав, що подумаю.

Франков не вважає відсутність грошей головною проблемою Динамо

В Динамо треба міняти весь підхід і менеджмент. У кожному відділі повинні працювати професіонали, потрібно навчатися і підвищувати рівень, щоб механізм працював злагоджено. Честь і повага легендам і людям, які робили славу Динамо, але бути футболістом і функціонером – різні речі.

Просто сидіти, коли від мене нічого не буде залежати – не люблю я бути на побігеньках. Хочеться щось внести своє, а для цього потрібні знання. Я готовий вчитися і зробити щось корисне для команди, а просто відбувати номер, отримувати зарплату і просиджувати місце в офісі – це не для мене", – сказав Несмачний в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, Андрій – вихованець сімферопольського футболу. Професіональну кар'єру футболіста розпочав у 1997 році в київському Динамо, де й повісив бутси на цвях у 2011-му. З "біло-синіми" шість разів вигравав золото національного чемпіонату та здобув п'ять Кубків України.

Посмертна спадщина Лобановського для Моурінью, а Шева – прототип Мбаппе. Як Динамо двічі осоромило Барселону в 1997-му