УКР РУС

Не дражніть Скрипника і врятуйте Кльопа. Анонс 13 туру Бундесліги

30 листопада 2014 Читать на русском

Ображені чемпіони їдуть у столицю, а "вовки" кусатимуть "лошаків".

Фрайбурґ" - "Штутґарт"
Брайсґауери на підйомі. В останніх трьох іграх підопічні Крістіана Штрайха не програють: дві перемоги плюс нічия. У поєдинку з "Майнцом" була шоста мирова "Фрайбурґа" у першості.

Після поразки у дербі від "Ауґсбурґа" шваби продовжують перебувати у кризі. Не витримав лиха Армін Фе і замість нього у тренерське крісло сів  Хууб Стевенс. Голландський фахівець повинен повторити успіх кінця минулого сезону і не дозволити швабам вилетіти з Бундесліги.

"Шальке" - "Майнц"
Ще у суботу життя для "кобальтових" здавалось милим після перемоги над одним з лідерів "Вольфсбурґом" (3:2). Однак вже у вівторок Ґельзенкірхен опинився у шоці після домашньої ганьби у Лізі чемпіонів від "Челсі" (0:5). Чи оговтається від шоку гвардія Роберто ді Маттео?

Після вдалого старту "05-і" забуксували. Команда не виграє вже чотири матчі. Щоправда, в останніх двох матчах були мирові (з "Байєром" (0:0) і "Фрайбурґом" (2:2)). Буде нарешті перемога?

"Байєр" - "Кельн"
Після двох безвиграшних матчів "верстатники" нарешті перемогли у Гановері (3:1). У дербі проти "Кельна" заплановані знову три очка, аби нарешті закріпитись серед топ-четвірки.

Пауза на матчі збірних виявилась шкідливою для "цапів". Вдома "Кельн" при значно кращій грі поступився "Герті".  У Леверкузені також слід продемонструвати принаймні пристойну гру.

"Ауґсбурґ" - "Гамбурґ"
В останніх чотирьох матчах першості "Ауґсбурґ" здобув 9 очок. У дербі зі "Штутґартом" команда святкувала другу перемогу поспіль. Як наслідок: 18  очок і шосте місце!

"Гамбурґ" також переміг у дербі. Вперше під командуванням Скрипника зброю склав "Вердер". Після цієї перемоги настане прорив?

"Герта" - "Баварія"
Гойдання сюди-туди стало сезонною ознакою столичних. З п'ятого по 10 тур "Герта" чергувала перемоги з поразками. Потім була знову домашня поразка від "Гановера". У Кельні сталось диво. Можна помріяти про таке і у Берліні.

Поразка у Лізі чемпіонів стала доброю наукою для хлопців Ґвардіоли. Грати необхідно до останньої хвилини, секунди... Але це ж була ЛЧ, а у першості у "Баварії" свої закони. Начувайся, "Герто".

"Вердер" - "Падерборн"
Початок був надзвичайно вдалий для Віктора Скрипника: три перемоги у трьох офіційних іграх. У попередньому турі "ромби" зіпсували настрій українському наставникові "музикантів". Скрипник пообіцяв відігратись на "Падерборні".

Після розрому від "Ауґбурга" (0:3) була примарна надія на успіх у поєдинку з "джмелями". Але жевріла вона до останнього, допоки хлопці Юрґена Кльопа не пропустили два голи у другому таймі (2:2). Таким чином у новачків на шість очок більше, ніж у "Вердера".

"Хофенхайм" - "Гановер"
Незважаючи на поразку від лідера з рахунком 0:4, "Хофенхайм" своєю грою вразив навіть Пепа Ґвардіолу. Останні три гри все ж команда із Зінсхайму програла. Пора надолужувани згаяне.

Дев'ять очок в останніх чотирьох матчах. Поразка в останньому турі була прикрою  - вдома програли "Байєру". Тепер пора битись з прямим конкурентом за місця на євросцені.

"Вольфсбурґ" - "Борусія М"
Після шести поспіль перемог "вовки" програли - присоромив їх "Шальке" (2:3). Сили волі "Вольфсбурґу" однак не бракувало, адже після 0:3 таки вдалось забити два голи. Тепер в гостях - невдахи з Ґладбаха.

"Лошаки" в останніх двох турах збились з правильного шляху. Спочатку був блуд у Дортмудні (0:1), а потім і вдома від "орлів" (1:3). Ганьбу у футболі слід змивати перемогами. Хіба не найпринциповіший матч туру?

"Айнтрахт" - "Борусія Д"
Після чотирьох матчів без перемог "орлам" вдалося присоромити в гостях "лошаків". Ці три очка дозволили їм пригальмувати на шляху вниз. Пора і вдома покращувати статистику з попередніх шести матчів, у яких було лише дві перемоги.

Після 2:2 з "Падерборном" підопічні Юрґена Кльопа вештаються низами турнірної таблиці. Суму Дортмунду додає і великий лазарет команди. Марко Ройс вибув, зокрема, до кінця року. Незважаючи на всі перешкоди, "Борусія" завжди тримає в голові перемогу, яка не завжди її любить.