УКР РУС

Не 4:1, та все ж... "Динамо" - "Спартак" - 2:0. ВІДЕО

12 лютого 2012 Читать на русском

На навчально-тренувальних зборах в іспанській Марбельї київське "Динамо" переконливо перемогло московський "Спартак".

Попри статус товариського поєдинки "Динамо" - "Спартак" завжди забарвлені особливим відтінком та ажіотажем серед вболівальників. Зрештою, в таких матчах в очній зустрічі зходяться два найтитулованіші клуби пострадянського простору, історія протистоянь яких сягає понад 80 років.
І, безперечно, обидві команди сьогодні хотіли перемогти. "Спартаківці" ще пам'ятали тріумфи киян в кваліфікції до Ліги чемпіонів -2008 ( двічі по 4:1), підопічні ж Юрія Павловича прагнули реабілітуватись за поразку від "Рубіна" у фіналі "Marbella Cup" та підтвердити статус сильного колективу.
Свою націленість на результат київська команда показала вже на початку поєдинку. "Синьо-білі" з перших хвилин гри заволоділи ініціативою на полі і не відпустили її до кінця зустрічі. Особливою активністю на половині поля суперника виділявся Браун Ідеє. Саме завдяки старанням нігерійця українська команда повела в рахунку. Протягом поєдинку нагоди відзначитись мали як "Динамо" так і "Спартак", проте знову рахунок помінявся наприкінці зустрічі: подвоїв перевагу підопічних Сьоміна Карлос Корреа, який в другому таймі замінив Лукмана Аруну.
2:0 - в протистоянні одвічних суперників вкотре вікторія за "динамівцями".

"Динамо" (Київ) - "Спартак" (Москва) - 2:0

Гол: Пареха (27) АГ , Корреа (89).

Попередження: Паршивлюк (73).

"Динамо": Коваль (Шовковський, 46), Бетао, Хачеріді, Алмейда, Юссуф, Нінкович (Дуду, 60), Аруна (Корреа, 65), Ярмоленко (Алієв, 81), Мілевський, Ідеє, Мехмеді (Грамаш, 46).
 

"Спартак": Заболотний, Паршивлюк, Пареха ( Каріока, 46), Сухі, Макєєв (К.Комбаров, 54), Арі (Ананідзе, 54), Зотов (Дзюба, 46), Д. Комбаров (Козлов, 86), де Зеув, Білялетдінов (Бризглов, 46), Веллітон.

 

 


1' Матч розпочався!

2' На Ярмоленку порушують правила. Сам постраждалий пробив - Заболотний "витягує" м'яч їх кута воріт.

3' Після подачі з кутового Ідеє пробивав головою. М'яч влучив у руку Пареха, але арбітр пенальті не призначив.

9' У стартовому відрізку поєдинку рівна гра. Щоправда, частіше з м'ячем номінальні господарі.

19' Атака "Динамо". Ідеє сам на сам виходив на голкіпера "Спартака", але Заболотний вдало зіграв на виході і першим встиг до шкіряного.

27' ГОООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!! Юссуф віддає на Мехмеді з лівого флангу. Після прострілу Адміра, Пареха, намагаючись випередити передачу на Ідеє, зрізає м'яч у власні ворота.

29' Де Зеув пробив метрів з 25-ти - Коваль забирає м'яч.

32' Ярмоленко хорошою передачею вивів Мілевського в штрафний суперника, але Артем забарився при обробці м'яча і момент втрачено.

40' "Динамо" контролює м'яч в цетрі поля. Гра проходить за явної переваги киян.

41' На Мехмеді сфолили в центрі поля. Швейцарець потребує допомоги лікарів.

44' Гра на половині поля "Спартака", однак поки без моментів з боку киян.

45'+1' Перший тайм завершено!

46' Другий тайм розпочався!

46' Денис Гармаш змінює Адміра Мехмеді.

46' Олександр Шовковський змінює Максима Коваля.

46' Каріока змінює Переху.

46' Бризглов змінює Білялетдінова.

46' Дзюба змінює Зотова.

48' Другу половину гри активніше розпочали кияни. Ідеє увірвався в штрафний "Спартака" з лівого флангу, однак віддав неточну передачу на Мілевського.

52'  І знову Ідеє на вістрі атаки підопічних Сьоміна. Цього разу нігерійцю вдалось обіграти двох захисників суперника, однак в ситуації вдало відіграв голкіпер москвичів.

54' Ананідзе змінює Арі.

54' К.Комбаров змінює Макєєва.

55' Небезпечний момент біля воріт "Динамо". на ударній позиції опинився Дзюба, однак гравець "Спартака" не зумів обіграти досвідченого Шовковського, і голкіпер парирував удар. 

58' Після удару Ананідзе Шовковський забирає м'яч

60' Дуду змінює Мілоша Нінковіча.

65' Карлос Корреа змінює Аруну.

67' Хачеріді програє верхову боротьбу у власному штрафному майданчику - після удару Веллінгтона куля, на щастя киян, пролітає поряд зі стійкою воріт Шовковського.

73' За фол на Дуду Паршивлюк отримує жовту картку.

78' Під час боротьби із захисником гостей Корреа падає у штрафному суперника - арбітр не показує на 11-метрову позначку.

79' Після комбінації Дуду - Ідєє нігерієць непогано пробиває в дальній кут воріт "Спартака" - Заболотний "накриває" смугастого.

81' Олександр Алієв змінює Андрія Ярмоленка.

83' Після атаки "Спартака" лівим флангом Ананідзе пробиває з лінії воротарського "Динамо" - Шовковський на місці.

86' Козлов змінює Д. Комбарова.

89' ГОООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!! Карлос Корреа забиває гол!!! Після атаки "Динамо" лівим флангом Дуду віддає на Гармаша, Денис переадресовує на Корреа, і бразилець ефектно відправляє м'яч в сітку воріт москвичів. 

90' Кінець матчу!