УКР РУС

НБУ тероризує Динамо, – заява клубу

25 червня 2017 Читать на русском

Київське Динамо наполягає, що НБУ розповсюджує неправдиву інформацію стосовно клубу, навмисно маніпулюючи громадською думкою.

Як повідомляє офіційний сайт Динамо, НБУ навмисно розповсюджує неправдиву інформацію, говорячи про пов'язаність клубу з Приватбанком. У клубі вважають, що Нацбанк безпідставно втручається в господарську діяльність клубу.

Динамо входить до числа пов'язаних з екс-власниками ПриватБанку осіб, – наполягає НБУ

Динамо наголошує, що доводи, на які спирається НБУ щодо пов'язаності клубу з КБ "Приватбанк", були спростовані судом.

Клуб висловив тривогу, що Національний банк України і в подальшому може здійснювати тиск на клуб через банківську систему. Такі безпрецедентні, на думку киян, незаконні дії Національного банку України становлять небезпеку і для інших клієнтів українських банків.

Динамо наголошує, що клуб завжди добросовісно виконував свої зобов’язання перед ПАТ КБ "Приватбанк". Тіло кредиту та проценти погашались вчасно та в повному обсязі, чітко дотримуючись умов кредитних договорів та чинного законодавства.

Позиція НБУ стосовно клубу негативно впливає на морально-психологічний стан його працівників, тероризує людей та створює в колективі атмосферу тривоги і невпевненості у завтрашньому дні.

Нагадаємо, Динамо заявило, що НБУ безпідставно позбавив клуб доступу до кредитних коштів у Приватбанку. НБУ наполягає, що Динамо входить до числа пов'язаних з екс-власниками ПриватБанку осіб.