УКР РУС

Назарина – про матч з Андоррою: В першому таймі ми не виконували установку головного тренера

12 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Єгор Назарина поідлився враженнями від матчу проти Андорри, в рамках відбору до Євро-2019 (U-21).

"У матчі проти Андорри ми власноруч створили собі проблеми. Гра у нас виходила, ми контролювали матч, але зламати оборону Андорри довго не виходило. Добре, що виграли. Звичайно, могли долю трьох очок вирішити на свою користь раніше. Гра в результаті вийшла валідольна.

Молодіжна збірна Андорри потрапила в ДТП після матчу з Україною

Ми не виконували тактику і не грали так, як нас просив тренер на установці. Тож критика Головка в перерві була справедливою. На щастя, ми його почули в роздягальні і в другому таймі змогли забити гол, який приніс нам три очки.

Думаю, матч проти Латвії вийшов легшим. Помилки були, але більше цих двох голів гості нічого особливого не створили. Ми впевнено контролювали гру і виграли матч. Наше завдання зрозуміле – виграти два матчі, що залишилися в цьому відборі.

Мені було не складно адаптуватися в молодіжній збірній України. Я знав дуже багатьох хлопців з Дніпра, Динамо, Зорі. З Олександром Головком ми теж розмовляли. Він сказав, що хоче бачити від мене. Я його зрозумів. В цьому аспекті ніяких проблем", – цитує Назарину Команда№1.

Нагадаємо, вчора молодіжна збірна України вдома мінімально перемогла Андорру завдяки божевільному голу Мар'яна Шведа, в рамках відбору до Євро-2019 (U-21).

Швед: Будемо робити все можливе, щоб вийти на Євро-2019