УКР РУС

Назаренко відсвяткував ювілей нічиєю. "Металург" (Д) - "Таврія" - 1:1. ВІДЕО

18 серпня 2012 Читать на русском

Сьома хвилина гри... Погорілий фолить у власному карному... Голкіперу "Таврії" - червона і суддя вказує на точку. Мораєш розводить голкіпера та м'яч по різних кутах. 1:0 - здавалося, інтригу вбито.

Власне після цього гру важко назвати цікавою. “Металург” пробував йти вперед, але не надто активно - все ж таки підопічні П'ятенка вели у рахунку. “Таврія” ж, зважаючи на те, що грала у меншості, шукала щастя у контратаках. Шукала не надто вдало.

В такому руслі проходив майже увесь матч і майже до 90-ї хвилини виникали лише поодинокі і не надто небезпечні моменти. Здавалося, що поєдинок так і завершиться і навряд чи ми зможемо побачити багато цікаво. Але у “Таврії” на полі був Назаренко. Сергій проводив свій трьохсотий матч у чемпіонаті України тож без голу з поля йти не пасувало. Допоміг ювіляру Олександр Воловик - він на 87-ій хвилині сфолив у власному карному і суддя без вагань вдруге у грі призначив пенальті. Назаренко такі моменти не реалізовує рідко - 1:1.

Часу для того, аби змінити рахунок майже не залишалося, тож команди так і розійшлися миром. А детальніше про цю гру Ви можете дізнатися з нашої онлайн-трансляції “Металург” (Д) - “Таврія”.

“Металург” (Д) - “Таврія” - 1:1 (1:0)

Голи: Мораєс, 9 — Назаренко, 88

Вилучення: Погорілий, 7 (Т)