УКР РУС

Найцікавіше — в суботу. Анонс 12 туру Серії А

19 листопада 2011 Читать на русском

Усі найцікавіші поєдинки 12 туру Серії А відбудуться у суботу. На особливу увагу заслуговують протистояння "Фіорентина" - "Мілан" та "Наполі" - "Лаціо".

ДЕБЮТ

Поєдинок у Флоренції цікавий ще й тим, що на тренерському містку “фіалок” дебютуватиме Деліо Росі. На жаль, не зможе допомогти новому наставнику Стеван Йоветіч, який не встиг залікувати травму стегна. Щодо “Мілану”, то команда зараз “на ходу”, адже не програє у Серії вже п'ять останніх матчів. Та й за сім останніх зустрічей із “Фіорентиною” переможцями неодмінно були “россонері”.

ЦЕНТРАЛЬНИЙ

Цікавий поєдинок має відбутися і в Неаполі, де підопічні Маццарі прийматимуть “Лаціо”, яке поділяє 1-2 сходинки з “Удінезе”. “Наполі” у цьому чемпіонаті часто втрачає очки із далеко не найсильнішими суперниками, однак на матчі із ТОП-командами завжди налаштовуються по-особливому. Чого лише варті перемоги над “Інтером” та “Міланом”. До того ж не допоможе “орлам” Мірослав Клозе, який став головною ударною силою римлян.

КОЛИ НАРЕШТІ?

А розпочне тур “Інтер”, який прийматиме “Кальярі”. Зважаючи на теперішній стан “нерроадзурі”, і доволі вдалий старт їхніх опонентів, підопічним Раньєрі очки якщо й дістануться, то нелегко. Хоча сам новий тренер “чорно-синіх” на тижні заявив, що “Інтер” ще може втрутитися навіть у боротьбу за скудето. Подивимось.

ЗАБИТИ В ГОСТЯХ

В неділю поєдинки будуть менш захопливими. Хоча на особливу увагу заслуговує протистояння “Ювентус” - “Палермо”. За втраченими очками “Юве” є лідером турнірної таблиці, в якій одразу ж за ним розмістилися сицилійці. Цікаво те, що “розанеро” не можуть забити на виїзді вже впродовж п'яти матчів, тільки от останні чотири матчі між “Юве” та острів'янами були за останніми. В будь-якому випадку поєдинок обіцяє бути цікавим.

ФОРВАРДИ

Матч “Парма” - “Удінезе” буде цікавий насамперед протистоянням форвардів Себастьяна Джовінко та Антоніо Ді Натале, так що спробуємо наперед спрогнозувати, що побачимо у цьому протистоянні не один забитий м'яч.

ОСТАННІЙ

А завершуватиме програму туру матч “Рома” - “Лечче”. “Вовки” потрохи починають розуміти тактичні схеми Луїса Енріке і з кожним матчем показують все кращу гру. А щодо “Лечче”, то команда ніяк не може вибратися із зони вильоту, так що навряд чи ця команда зможе скласти серйозну конкуренцію столичним.

ІНШІ

Також у неділю відбудуться матчі “Болонья” - “Чезена”, “Катанія”- “К'єво”, “Дженоа” - “Новара” та “Сієна” - “Аталанта”.