УКР РУС

"Найтехнічніший у збірній" Іван Петряк у "Футбольний на голову": про парі з Ракицьким, крики в літаку і штраф у Шахтарі

24 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник донецького Шахтаря та збірної України взяв участь у відомій футбольній вікторині від FootballHub. Іван Петряк багато жартував і розкрив декілька секретів.

Найтехнічніший у збірній України (по секрету від Коноплянки)

"Та він, напевно, пожартував трошки. У нього гарне почуття гумору. Жартик траванув. Змагались з Коноплянкою після тренувань на техніку? Це було півтора року, давно і неправда. Зараз уже немає таких гравців, що від них мяч відлітає, 21 століття.

Кварцяний підвищував зарплату захиснику і казав: "Купи собі г**донів", – Федорчук у "Футбольний на голову"

Як жартують над Петряком у команді? То портфель з дитсадка принесуть, то щоденник. Пожартувати над Фонсекою хтось може? Та не знаю, я поки боюсь.

Найбільший страх і ситуація в літаку Шахтаря

Я зараз ще більше боюсь літати. Зайдеш ці новини почитаєш. Хлопці травлять, щоб я з ними кричав. Спочатку я кричав, тепер вони теж.

Була ситуація у Шахтарі летіли у Дніпро. Дощ, град, вітер. Погода взагалі катастрофа. Я вже ледь свідомість не втрачаю. Нова команда, незручно трохи – хочеться покричати, мат-перемат. Я вже про себе полаявся трохи. Чую, теж пару чоловік почали кричати, не буду називати прізвища. І я вже під шумок теж собі покричав.

Парі з Ракицьким

Пам'ятаю, Ярік якось мені приносив 7 кілограм морозива. То воно досі лежить у морозильнику. Ми по воротах били з гострого кута, і він не влучив.

Особливі правила Фонсеки

Та ні, нічого такого. Сніданок, обід, вечеря без телефону. Якщо дістав телефон під час харчування, штраф 50 доларів. Це хороший штраф, наступний раз подумаєш. Містер, якщо йому щось не подобається, може підвищити голос.

Найкультурніший футболіст

Хто взагалі не лається? Мені здається, Ісмаїлі. Чесно, він такий культурний. Якщо з наших, то найменше лаються Степаненко, Ордець.

Найстрашніший захисник

Віда жорсткий. Федецький попав мені якось. Зараз уже спокійніше. Мені не було ніколи страшно виходити на поле.

Зіркова хвороба

Не знаю, чи було щось таке. Я так ніколи не думав. Ну, буває, бабуся зателефонує і скаже: "Ваня, ти в порядку". Кажу, спасибі, бабусю. А так я спокійно до цього ставлюсь.

Трансфер у Бельгію

Посватали трішки. Приїхав, привітався і розвернувся. Та ні, жартую. Так, на фоні чуток. Нікуди не їздив.

Петряк отримав виклик у збірну України замість Ярмоленка