УКР РУС

Найрезультативніші матчі ЛЧ: драма екс-кіпера Карпат, покер у день народження і погром Барси

10 квітня 2021 Читать на русском
Автор: Любомир Кузьмяк

Ліга чемпіонів УЄФА – це завжди незабутнє видовище, яскраві емоції і висока напруга. Якщо приправити все це ще й великою кількістю голів, то отримаємо щось особливе та унікальне. Разом із "Футбол 24" пропонуємо вам пригадати найрезультативніші матчі в історії ЛЧ.

22.11.2016. Груповий етап. Борусія (Дортмунд) – Легія – 8:4

Голи: Кагава, 17, 18, Шахін, 20, Дембеле, 29, Ройс, 32, 52, Пасслак, 81, Жезнічак, 90+2 (автогол) – Прійовіч, 10, 24, Ніколіч, 83.

За кілька місяців до розгрому Барселони мюнхенці розім'ялися у Лондоні, де завдали найбільшої домашньої поразки англійській команді у єврокубках. Тоттенхем, який напередодні розписав мирову з Олімпіакосом (2:2), класно почав матч і загалом непогано провів перший тайм – "всього лише" 1:2.

Зате після відпочинку хлопців Маурісіо Почеттіно важко було впізнати. Серж Гнабрі оформив покер, а Тоттенхем став "7о77енхемом" і об'єктом для жартів. Мюнхенці своєю чергою тільки набирали хід. Далі була тренерська зміна Ніко Ковача на Ганса-Дітера Фліка, знущання з Црвени Звезди (6:0), вищезгаданий погром Барси і перемога у фіналі Ліги чемпіонів.