УКР РУС

"Найнебезпечнішим гравцем у складі Інтера буде високий пресинг": Гвардіола відповів, у чому полягає його успіх

9 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола поділився очікуваннями від майбутнього фіналу Ліги чемпіонів з Інтером.

Перше запитання, яке поставили Пепу, звучало так: "Ліга чемпіонів для вас – мрія чи одержимість?"

"Ми хочемо розіграти свої карти у фіналі ЛЧ": Індзагі повідомив, чи готується Інтер до серії пенальті

"Це просто мрія. Однозначно. Для досягнення мети завжди потрібно мати правильну частку одержимості, бажання. Одержимість – це позитивне слово. Це мрія для всіх нас.

Ми розуміємо, наскільки важливий цей турнір. Подивіться навколо – скільки тут сьогодні зібралося журналістів! Я бачив достатню кількість матчів Інтера, щоб зрозуміти, що ми повинні завтра робити. Зрештою, це просто футбольний матч. Переможе команда, яка краще проявить себе протягом 95 хвилин.

Історія Інтера більш велична, ніж наша. Але зараз це не має значення. Важливим є те, що завтра ми виступимо якомога краще.

Холанд став забивати менше? Я тут не для того, щоб обговорювати середній показник забитих Ерлінгом голів. Ви, напевно, єдина людина, у якої є сумніви в цьому гравцеві. Я не сумніваюся в тому, що завтра Холанд буде готовий допомогти нам виграти Лігу чемпіонів.

У чому полягає мій успіх? У тому, що в мене грають чудові гравці. У минулому – Мессі, зараз – Холанд. Жодних жартів. У цьому криється мій успіх. Але вони знають, що не впораються поодинці, ми сильні саме командною грою. У кожного успішного тренера є сильні гравці, тренер сам ніколи не забиває м'ячі.

Чи виніс я уроки з програного фіналу ЛЧ 2021 року? Це інша гра, минуло два роки, у команді інші гравці. Два роки тому ми планували добре зіграти з Челсі, це не спрацювало. Люди кажуть, що рішення було неправильним... У мене є план на завтрашній матч. Інтер – майстер оборонних дій, нам слід бути терплячими.

Хто буде найнебезпечнішим у складі Інтера? Високий пресинг", – цитує Пепа Manchester Evening News.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в суботу, 10 червня в Стамбулі. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

Гвардіола побудував шедевр – перемога в Лізі чемпіонів закріпить велич цього Манчестер Сіті