УКР РУС

Найкращий гравець в історії – підозрілі результати багатомільйонного голосування, яке кардинально змінилось вночі

2 квітня 2020 Читать на русском

Іспанська Marca отримала сенсаційну відповідь на одвічне питання, яке не дає спокою фанам по всій планеті.

"Неймовірно, брутально, історично", – з цих слів розпочинається підбиття підсумків опитування, яке тривало цілий тиждень. Лео Мессі віддав віртуальний трофей Кріштіану Роналду... вночі, хоча протягом дня аргентинець лідирував з суттєвою перевагою 60% на 40%. Португалець – G.O.A.T. футбольного світу за версією 246 тисяч юзерів Marca (54%). Лео у фіналі свої голоси віддали 209 тисяч осіб (46%).

Пеле обрав сильнішого між Роналду та Мессі

Цікаво, що багатьом прихильникам Мессі результати голосування здались підозрілими, адже 6-разовий володар "Золотого м'яча" дивовижно стрімко почав втрачати гандикап вночі, точніше – під ранок. У мережі мадридське видання звинувачують у маніпуляції голосами. Річ у тім, що раніше лідер Барселони неодмінно виходив переможцем зі схожих опитувань на порталі рупора спортивної преси Іспанії.

Боротьба за третє місце також завершилась емоційним камбеком. Роналдо, той що бразилець, несподівано обійшов на "останньому повороті" Дієго Марадону в опитуванні з 400 тисячами респондентів.

Додамо, що на шляху до фіналу Мессі вибив Пушкаша, Ді Стефано та Роналдо. Натомість Кріштіану виявився сильнішим за Мальдіні, Зідана та Марадону.

Аргентина, яку ми втратили: останній бій команди Марадони