УКР РУС

Найкращий бомбардир "Карпат"-2009 шукає нову команду

7 липня 2014 Читать на русском

Сергій Кузнєцов розповів про ситуацію із "Севастополем" і невизначеність у своїй кар'єрі.

- Я, звичайно ж, підтримую форму, тренуюся в Одесі з міською командою "Балкани", - каже Кузнєцов в інтерв'ю журналу "Футбол". - Там багато моїх знайомих - Опря, Діма Пархоменко, Косирін, Полтавець. Тренуюся також з друзями - співробітниками мережі супермаркетів "Таврія В". Якщо нема з ким пограти, катаюся на велосипеді по трасі здоров'я. Намагаюся бути у формі, але майбутнє, звичайно, туманне. Якщо клуб припиняє існування, то хочеться, щоб була погашена заборгованість, оскільки з лютого ми не отримуємо зарплату. Паралельно шукаємо варіанти, де можна було б працевлаштуватися, хоча це дуже складно: економічне становище в країні важке, це позначається на футболі, команд стає все менше...

- Якщо припустити, що ви станете вільним агентом, де б воліли продовжити кар'єру?

- На першому місці стоїть моє величезне бажання повернутися в улюблене місто, в Одесу, в рідну команду і допомогти "Чорноморцю" всім тим, чого я навчився у футболі за весь цей час в різних командах і в різних країнах. Це заповітна мрія - не збираюся це приховувати. Але як воно складеться - побачимо.

Додамо, що за підсумками сезону 2008/09 Сергій Кузнєцов став найкращим бомбардиром "Карпат" (10 голів). Також він перемагав у снайперських перегонах чемпіонату Литви і вітчизняної першої ліги.