УКР РУС

Найкращі тренери січня. Опитування

17 лютого 2014
Автор: Yurii Basenko

Після того, як ми визначили найкращих футболістів першого місяця року - переходимо до тренерів.

До вашої уваги список номінантів на звання "Тренер місяця".

Карло Анчелотті, "Реал". Ось так, тишком-нишком, "вершкові" зрівнялися з "Атлетіко" і "Барселоною" за очками. В той час, як у січні каталонці і "матрацники" втрачали, "Реал" продемонстрував 100% результат: чотири перемоги у чотирьох матчах Прімери, з різницею забитих/пропущених 11:0.

Руді Гарсія, "Рома". На перетині 2013-14 років римляни помітно пригальмували, і це дало змогу "Ювентусу" піти у відрив. Але поразка від туринців 5 січня стала для підопічних Руді Гарсії холодним душем, і після цього слідували лише перемоги.

Жозе Моуріньо, "Челсі". Лондонський клуб вперше за довгий-довгий час повернув собі лідерство у турнірній таблиці. У це мало вірилося після дуже невдалого старту сезону. У січні підопічні Моуріньо здобули три перемоги у чотирьох матчах, зігравши також одну зустріч внічию. Серед переможених - "Манчестер Юнайтед".

Мануель Пеллегріні, "Манчестер Сіті". На даний момент команда чилійського "Інженера" демонструє чи не найпотужніший футбол у всій Європі. У січні "городяни" громили своїх суперників, забиваючи в середньому 3,5 голів за гру. Якби не осічка у матчі із "Челсі", яка щоправда, трапилася уже у лютому, то "Ман Сіті" уже б на чолі турнірної таблиці брав курс на чемпіонство.

Лоран Блан, ПСЖ. Незважаючи на те, що січень у футболі вважається напівкурортним місяцем, для ПСЖ він виявився дуже насиченим. Команда з урахуванням чемпіонату і Кубка зіграла шість матчів, в п'яти з яких перемогла, і один звела внічию. Не скажеш, що підопічні Блана уже гарантували собі чемпіонство, проте солідний гандикап таки зробили. Справжній рівень парижан покажуть матчі плей-офф Ліги чемпіонів. Але вже можна сказати, що Блан як мінімум не провалився, замінивши на посту Анчелотті, як це багато хто передрікав.

P.S. Проголосувати за трійку найкращих можна у коментарях під новиною.