УКР РУС

Найкращі тренери липня. Опитування

9 серпня 2013
Автор: Yurii Basenko

Ми продовжуємо нашу серію опитувань на визначення героїв футбольного липня. На черзі - тренери команд.

Нагадаємо, що раніше ми вже провели опитування на визначення найкращих гравців місяця. Тепер же представляємо кандидатів на звання "Тренера місяця".

Валерій Карпін, "Спартак". Після закінчення минулого сезону, де "Спартак" посів лише 5 місце, та перед початком нового чемпіонату до Карпіна ставились скептично, однак він вивів "Спартак" у одноосібні лідери РПЛ - завдяки трьом перемогам у липні у стартових трьох матчах.

Леонід Кучук, "Локомотив". Від добре нам знайомого білоруського фахівця, який ще минулого сезону очолював київський "Арсенал", очікують багато, адже він прийшов на зміну Славена Біліча, який провалив минулий сезон. З приходом Кучука “Локо” вже відібрав очки в “Анжи”. Але найголовніше те, що у “залізничників” уже проглядається гра, яку їм прищепив білоруський фахівець

Мирон Маркевич, "Металіст". В Прем'єр-лізі у липні "Металіст" зіграв три непростих поєдинки - проти донецького "Металурга", маріупольського "Іллічівця" та київського "Арсеналу" - і у всіх святкував перемоги. Окрім того, на виїзді харків'яни перемогли грецький ПАОК 2:0, і практично гарантували собі вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Тому не дивно, що Мирон Маркевич і є одним із кандидатів на звання найкращого тренера липня.

Юрій Вернидуб, "Зоря". Кожного року в українській першості знаходиться команда-сюрприз, яка демонструє футбол і результат куди сильніші, ніж від неї очікували. такою командою-несподіванкою в УПЛ стала луганська "Зоря" під орудою Юрія Вернидуба.

Нагадаємо, що зі старту чемпіонату у липні "Зоря" обіграла на виїзді "Таврію" і "Дніпро" і лише вдома із запорізьким "Металургом" була нульова нічия. Невипадковість такого успішного виступу "Зоря" і Вернидуб підтвердили і в першому серпневому поєдинку, зігравши внічию 2:2 з одним із лідерів харківським "Металістом".

Мірча Луческу, "Шахтар". Кажете, що "Шахтар" зараз не демонструє такий яскравий футбол, як і раніше? А кому було б легко це робити, якщо протягом якихось п'яти місяців команду (до речі, за величезні гроші) залишили троє найкращих гравців: Вілліан, Фернандіньо та Мхітарян?

І все ж "гірників" хоча і ціною величезних зусиль демонструють те, що у футболі є найголовнішим - результат. В трьох стартових матчах УПЛ - три перемоги. Плюс здобутий перший у цьому сезоні трофей - Суперкубок України у практично виїзному матчі із "Чорноморцем". Перемога над київським "Динамо" 3:1 була уже в серпні

P.S. Проголосувати за трійку найкращих можна у коментарях під новиною.