УКР РУС

Найкращі гравці липня. Опитування

7 серпня 2013
Автор: Yurii Basenko

Ми розпочинаємо серію опитувань на визначення найкращих футболістів і тренерів місяця липня. На відміну від попереднього місяця, цього разу у номінанти потрапили лише ті футболісти, які брали участь в офіційних турнірах.

А оскільки їх поки що стартувало не так багато, то і вибір у нас був дещо обмеженим.

Отож, розпочинаємо з представлення кандидатур на звання "Футболіста місяця".

Роналдінью, "Атлетіко Мінейро". Був справжнім вожаком команди, яка в кінці липня здобула найпрестижніший трофей клубної південної Америки - Кубок Лібертадорес. Сподіваємося, що це не останнє слово великого футболіста, спостерігати за грою якого справжнє задоволення для вболівальників зі всього світу.

Артем Дзюба "Ростов". Ростовська команда за три перші тури забила сім голів — і шість з яких в активі Дзюби. Найкращий бомбардир російської першості на даний момент, і вже навіть отримав прізвисько Дзюбінью. Статистика говорить сама за себе, і додати до неї нічого.

Фред, "Шахтар". Зі всіх новачків "Шахтаря" Фред адаптувався до гри команди найшвидше і це одразу оцінили вболівальники команди, назвавши його найкращий гравцем команди у липні. Його два голи допомогли команді здобути перший трофей у новому сезоні - Суперкубок України. Встиг уже відзначитися і в Прем'єр-лізі.

Андрій Воронін, "Динамо" М. Забивав по голу в кожному зі стартових матчів чемпіонату Росії у липні. Його голи в двох поєдинках стали вирішальними, принісши нічию з "Волгою" і перемогу над "Анжи". Окрім голів український ветеран в "Динамо" багато роздає передач і є одним із лідерів на полі.

Кейсуке Хонда "ЦСКА". Після того як ним почав активно цікавитись "Мілан", наче отримав новий заряд енергії. Забив лише раз, але на полі був явним лідером. Ходять чутки, що італійці його підпишуть вже цього літа.

Марко Девіч, "Металіст". Якщо раніше Девіч асоціювався у нас із таким собі джокером "Металіста", який може вдало вийти на заміну, то тепер Марко перетворився на незамінного гравця основи харківського клубу та одного із найкращих футболістів чемпіонату.

Три голи в трьох матчах липня УПЛ, ще дубль у ворота ПАОКа - залишається лише сподіватися, що така чудова форма не покине харківського голеадора і під час вирішальних матчів за збірну України.

Дьємерсі Мбокані, "Динамо". Київський клуб купив уже готового та сформованого бомбардира високого класу. І Мбокані почав відпрацьовувати вкладені у нього кошти моментально. Чотири голи у трьох стартових матчах - і це називається миттєвою адаптацією.

P.S. Проголосувати за трійку найкращих можна у коментарях під новиною.