УКР РУС

Найкращі футболісти вересня. Опитування

13 жовтня 2013
Автор: Yurii Basenko

Розпочинаємо опитування на визначення найкращих футболістів і тренерів першого місяця осені.

Представляємо кандидатів в номінації "Гравець місяця".

Аарон Ремзі, "Арсенал". В минулих сезонах ряд спеціалістів списали талановитого валлійця, особливо після того, як його віддав в оренду Арсен Венгер. Але вже у цьому чемпіонаті Аарон виборов першу серйозну для себе нагороду - гравець місяця АПЛ. І було за що: Ремзі став справжнім лідером "канонірів", які вперше за багато років захопили лідерство у турнірній таблиці. До слова, у вересні в Ремзі п'ять забитих голів - чотири в АПЛ та один у Лізі чемпіонів.

Даніель Старрідж, "Ліверпуль". Після блискучого старту у серпні, у першому осінньому місяці Даніель не зменшив обертів. Три голи і два асиста - і тепер велике питання, хто є ціннішим форвардом для мерсисайдців - він, чи Луїс Суарес.

Джузеппе Россі. "Фіорентина".Чотири забитих голи у вересні, і Віченцо Монтелла уже, мабуть, й забув, що у нього травмований Маріо Гомес. Німцю після повернення доведеться виграти неабияку конкуренцію в Джузеппе.

Франеско Тотті, "Рома". 5 асистів і 1 гол, ведення гри і навіть відпрацьовування у захисті, чого за ним і в молоді роки не помічалося. "Імператор" знайшов свого тренера, при якому виростають крила і в 37. Заслужена номінація для легенди "Роми".

Аллесіо Черчі, "Торіно". 4 голи та 1 асист у вересні. І тепер - це найкращий бомбардир не лише "Торіно" (до слова, команда без його участі забивала лише раз), а й усієї першості Італії - 6 голів у  7 турах.

Дієго Коста, "Атлетіко". Вболівальники "матрасників" уже і забули, хто такий Радамель Фалькао. Бо тепер в них новий ідол - Дієго Коста. 10 голів у поточному чемпіонаті в бразильця - і він найкращий бомбардир серед усіх топ-чемпіонатів.

Морган де Санктіс, "Рома". Воротар, який пустив лише 1 голи за 7 турів, однозначно повинен бути в рейтингу топ-гравців.

Ліонель Мессі, "Барселона". До травми Ліонель був чи не найкращим в Прімері. Ну, принаймні, одним з найкращих. І в єдиному для себе цьогорічному матчі Ліги чемпіонів Мессі відзначився хет-триком у ворота "Аякса".

Марко Девіч, "Металіст". Хтось там пророкував, що після надзабивного старту у вересні в Марко Девіча зіб'ється приціл. Але Марко і далі підтверджує свій високий клас, і схоже, йде на новий рекорд за кількістю голів за один чемпіонат України.

P.S. Проголосувати за трійку найкращих можна у коментарях під новиною.