УКР РУС

Найкращі футболісти березня. Опитування

11 квітня 2014
Автор: Yurii Basenko

Розпочинаємо серію опитувань на визначення найкращих футболістів і тренерів місяця.

До вашої уваги список номінантів на звання "Футболіст місяця".

Марко Ройс, "Борусія" Д. Беззаперечний лідер дортмундської команди. Забив у березні чотири голи, а коли забивав - його команда неодмінно вигравала.

Стівен Джеррард, "Ліверпуль". Вожак команди, яка за підсумками березня зуміла очолити турнірну таблицю, і зараз є чи не головним претендентом на титул чемпіона Англії, якого Ліверпуль не бачив майже чверть століття. Забив у березні 4 голи (з яких три - з пенальті).

Пітер Одемвінгі, "Сток Сіті". Нігерійський нападник переживає зараз другу молодість - 4 голи у березні посприяли стрімкому підйому "гончарів" у турнірній таблиці.

Джей Родрігес, "Саутгемптон". Забив 5 голів, на його гру практично кожного матчу приїжджає Рой Ходжсон, і дуже ймовірно, що форвард потрапить на мундіаль у складі Англії, в якої зараз з нападниками справи не найкращі.

Матеус, "Дніпро". Креативний півзахисник "Дніпра" у двох надважливих матчах у березні - проти "Шахтаря" та "Динамо" - по-суті й зробив результат. Це при тому, що він і за грою був одним із найкращих.

Джаба Канкава, "Дніпро". Його вчинок в епізоді з травмою Олега Гусєва - це окрема історія. За великим рахунком - це вчинок року у футболі, і, можливо, не лише українському. Але хороброго грузина хотілося б відзначити насамперед за його гру. В ключових матчах своєї команди він виграв усю боротьбу у півзахисту "Динамо" і "Шахтаря". І якщо гра Матеуса дозволяла "Дніпру" забивати, то Канкава став одним з головних "винуватців" того, що у березні команда не пропустила жодного голу.

Чіро Іммобіле, "Торіно". Ефектний хет-трик у грі з "Ліворно", вихід у найкращі бомбардири Серії А - заслужена номінація у нашому опитуванні.

Маттіа Дестро, "Рома". Забивав у 4 турах поспіль. Коли ж Дестро забиває - "Рома" практично завжди виграє, така прикмета сезону. Тому не важко здогадатися наскільки важливі для команди його голи.

Антоніо Да Натале, "Удінезе". Тото забивав тричі поспіль, але неодмінно єдині і вирішальні. "Мілан", "Сассуоло" і "Катанія" залишились з бубликами, а Ді Натале приніс фріульцям 9 очок.

Ліонель Мессі, "Барселона". 9 голів у березні у Прімері, з них - два хет-трики (один у ворота "Реала" на "Сантьягу Бернабеу"). У гонитві за титулом Пічічі у нього тепер залишилося "-3" від Роналду.

P.S. Проголосувати за трійку найкращих можна у коментарях під новиною.