УКР РУС

Наварро: В матчі з Динамо Карпати можуть сподіватись на першу перемогу в сезоні

24 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер Карпат Серхіо Наварро прокоментував поразку від Ворскли (1:3) в матчі 2-го туру УПЛ.

"Ми знали, що буде робити суперник і показали те, над чим працювали цілий тиждень, готуючись до поєдинку з Ворсклою. Ми знали, що сильними сторонами полтавців є стандарти і боротьба за м'яч, і були готовими до цього.

Ми пригнічені цією поразкою. Нам є ще над чим працювати і що покращувати.

Ворскла перемогла Карпати

Представники Ворскли сказали, що їм було неочікувано легко і Карпати слабкі фізично? Це лише думка представників іншої команди. Думаю, що ми створили суперникам чимало неприємностей.

Багато обрізок й індивідуальних помилок? У футболі помиляються всі. Я не можу виділяти гравців, які помиляються більше, а які менше.

Матч проти Динамо? Необхідно забути про поразку і готуватись до гри з дуже непростим суперником. Звичайно, що у матчі проти Динамо можна сподіватись на першу перемогу Карпат. В кожному поєдинку треба чекати перемоги. Я оптиміст. Рухаємося далі.

Карпати – Ворскла – 1:3 – Відео голів та огляд матчу

Коли Карпати почнуть грати в обіцяний атакувальний футбол? На мою думку, ми вже граємо в атакувальний футбол. Деякі елементи вже чітко помітні. Ми наближаємось до воріт суперника і створюємо нагоди. Звісно, якщо ми не реалізовуємо свої моменти, то нас за це карають. Будемо намагатись, щоб футболісти повірили у те, що ми робимо.

Стартовий склад на матч з Динамо? Стартова 11-ка ніколи не є остаточною. Ми внесемо певні зміни на наступну гру. Дивимось на суперника і даємо можливість кожному з наших 23-х гравців проявити себе", – сказав Наварро.

Карраскаль: Задоволений своїм дебютом за Карпати