УКР РУС

Наварро: Показова гра у Білорусі дає Олександрії додатковий імпульс

18 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Карпат Серхіо Наварро поділився очікуваннями від поєдинку 6 туру УПЛ проти Олександрії.

"Ми наполегливо тренувались протягом тижня, думаючи про важкого суперника, який нам протистоятиме у неділю. Хлопці добре працюють, вони впевнені у своїх силах. Ми будемо намагатись зіграти у красивий, якісний футбол, якнайменше допускати помилок та перемогти.

Олександрія – команда, яка грає у Лізі Європи. Саме цим вони показали, що минулого року їм вдалося провести сезон на високому рівні. Рішуча команда, яка знає, що робить та показує хороший футбол. Стан команди після матчу у Лізі Європи залежить від багатьох факторів. Можна подумати, що вони будуть фізично виснаженими, але з іншого боку, показова гра у Білорусі дає їм додатковий імпульс.

Нікого не потрібно боятись. Необхідно серйозно віднестись до них, як до колективу, до темпу гри, який вони задають. Я не люблю виділяти когось індивідуально, адже це колективний спорт. Точно так само я роблю у себе в команді. Знаю про історію тренера Олександрії: для нього такі матчі є особливими. Сподіваюсь, ми покажемо хорошу гру", – цитує Наварро офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, що матч 6 туру УПЛ Карпати – Олександрія відбудеться 20 серпня на стадіоні "Україна". Початок матчу о 17:00.

Тіссоне – гравець Карпат