УКР РУС

Навалка: Збірна України – серйозний суперник, вони це довели у матчі з Німеччиною

20 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Польщі Адам Навалка поспілкувався з пресою напередодні матчу групового етапу Євро-2016 проти України.

– Чи є кадрові проблеми у вашої команди напередодні матчу зі збірною України? І в якому стані зараз знаходиться Щенсни?

– Щенсни ще травмований, у нього проблеми зі стегном. Він поки тренується за індивідуальною програмою. Але його відновлення є прогрес, і, думаю, незабаром він буде тренуватися з командою.

Нас чекає найважливіший матч з початку Євро-2016! Так ми налаштовуємося на кожен поєдинок. Ми не зрадимо цим принципам, і завтра будемо боротися до останньої хвилини. І ми поважаємо нашого суперника. Збірна України – серйозний опонент. У цієї команди є футболісти з високими індивідуальними якостями, які грають за клуби, що виступають у Лізі чемпіонів. Тому вони демонструють футбол дуже високого рівня. Тому нам потрібно дуже добре налаштуватися на завтрашній поєдинок і як слід підготуватися фізично. Крім того, зрозуміло, ми хочемо належним чином бути готовими і в тактичному плані. Ми віримо в наші сили і наш потенціал. Спокійно і холоднокровно готуємося до гри.

– Кажуть, що у Паздана травма?

– Ні. Навпаки, він в дуже хорошому фізичному стані. Дуже сподіваюся, що Паздан буде в строю аж до останнього нашого матчу на Євро-2016.

– Збірна України вже втратила шанси на вихід з групи. Через це є маса варіантів складу цієї команди на завтрашній матч. Ця невизначеність не створює вам проблем?

– Я не знаю, за якою тактичною схемою буде грати завтра Україна. Але нам треба бути готовим до всіх варіантів. Що стосується збірної України, то ми дуже уважно стежимо за всіма її футболістами, аналізуємо стратегію цієї команди. Будемо налаштовуватися на завтрашній матч на 100 відсотків і будемо розбирати всі варіанти гри збірної України.

Це серйозний суперник – українці довели це у матчі з Німеччиною, хоч вони і програли цей поєдинок. У тій зустрічі були епізоди, коли збірна України створювала гольові моменти, вона цілком могла зрівняти рахунок. З її боку були дуже небезпечні стандартні положення. Українці відіграли дуже хороший матч. Вони завтра будуть намагатися довести, що є сильною командою. Крім того, футболісти української збірної представляють свою країну, тому вони зіграють за престиж, за честь України.

– Що скажете про якість газону стадіону "Велодром"? Чи впливає вона на вашу підготовку до завтрашнього матчу?

– Це ніяк не вплинуло на нашу підготовку. Ми про це зовсім не думали. Крім того, ми тільки що бачили газон стадіону "Велодром" – його стан не такий вже й поганий.

"Зірковий дует Ярмоленко – Коноплянка гучно провалився". Британські ЗМІ про поразку України

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях