УКР РУС

Навалка: Україна – найкраща команда серед тих, хто покинув Євро-2016

21 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Польщі Адам Навалка підсумував виступи своєї команди на груповому етапі Євро-2016.

"Ми дуже раді перемозі і заробленим семи очкам після трьох зустрічей. Також варто відзначити, що Польща ще не пропускала голів на Євро-2016.

Що ж стосується України, то ми знали, що це – дуже серйозний суперник, і вона довела це на полі. Ми почали зустріч активно, контролювали м'яч, але потім трохи втратили контроль над грою. Загалом мені сподобався контроль м'яча і наш тиск на ворота суперника. Дуже приємно бачити, що наші футболісти демонструють стовідсоткову віддачу, що і допомогло Польщі пройти далі.

У мене хороше ставлення до збірної України, не дивлячись на їхній результат на Євро. Ця збірна показує футбол високого рівня, має багато сильних сторін, а деякі її гравці виступають на дуже високому рівні. Україна дуже сильно провела відбірковий цикл і гідно вийшла на цей турнір. Як на мене, "синьо-жовті" є найкращою командою серед тих, хто покинув Євро.

Ми дуже хотіли посісти перше місце. Так, ми пам'ятали, що Німеччина обходить нас завдяки забитим м'ячам, і намагалися хоча б наздогнати Бундестім. Але і друге місце в групі стало для нас хорошим результатом. Ми з хорошим настроєм готуємося до Швейцарії", – сказав на прес-конференції Адам Навалка.

Додамо, що Польща перемогла збірну України та зустрінеться в плей-офф зі Швейцарією.