УКР РУС

Наступного тижня Ігуаїн може перейти в "Атлетіко"

29 травня 2015 Читать на русском

Нападник "Наполі" Гонсало Ігуаїн перебуває за крок від зміни клубу.

Як стало відомо Футбол 24, наступного тижня в Неаполь приїжджає брат гравця Ніколас Ігуаїн, який представляє інтереси футболіста. Він приїжджає не з порожніми руками, а з пропозицією від мадридського "Атлетіко", який бажає придбати форварда.

"Наполі" не проти відпустити аргентинського нападника, але тільки при хорошій пропозиції з боку клубу-покупця. Тим більше, що керівництво неаполітанського клубу вже знайшло аргентинцеві заміну в особі нападника дортмундської "Борусії" Чіро Іммобіле.

Сам Ігуаїн з одного боку також не проти покинути Неаполь (він не ладить з партнерами по команді, посварившись з ними через свій поганий характер), з іншого - чекає завершення сезону та імені нового головного тренера. Нагадаємо, що Рафа Бенітес покидає "Наполі", а на його місце претендують два фахівці - Лучано Спаллетті і Сініша Михайлович.

Крім того, Ігуаїн хоче грати в Лізі чемпіонів, а в останньому турі вирішується доля "Наполі" в цьому питанні - перемога неаполітанців над "Лаціо" дозволить їм зайняти третє місце і класифікуватися в ЛЧ.