УКР РУС

Наставник "Вольфсбурга" Хеккінг: Ми зробимо все можливе, щоб вибити "Реал" з Ліги чемпіонів

7 квітня 2016 Читать на русском

Наставник "Вольфсбурга" Дітер Хеккінг поділився думкою про перемогу над "Реалом" (2:0) у матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Величезна подяка команді та вболівальникам. Все вийшло так, як я задумував. Ми якраз хотіли змусити "Реал" нервувати. Ми боролися, наполегливо працювали, в якихось моментах щастило, нас активно підтримували вболівальники. Завдяки всьому цьому ми відсвяткували заслужену перемогу. Зараз у нас вигідне становище, але ми розуміємо, що нас чекає в Мадриді.

Вчора я дивився на журналістів, і ніхто не вірив моїм словам. Але тепер ви бачите, що у футболі все можливо. У нас є шанс вибити "Реал" з турніру, і ми будемо використовувати всі можливості, які він нам дає.

Бруно Енріке був одним з ключових гравців. Ми хотіли здивувати "Реал", випустивши на поле цього футболіста. Наш план спрацював, тому що він дійсно зіграв чудово. Причому, не тільки в атаці, але і в обороні. Енріке здорово протистояв Марсело.

Тепер нам треба сміливо зіграти в Мадриді, щоб домогтися того, чого від нас ніхто не очікував. Я хочу в півфінал!", - сказав Хеккінг.

У мережі епічно потролили "Реал", опублікувавши фото з роздягальні після матчу з "Вольфсбургом"