УКР РУС

Наставник "Рапіда": Слабкі сторони "Шахтаря" важко знайти навіть з мікроскопом

18 серпня 2015 Читать на русском

Наставник "Рапіда" Зоран Барішіч на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти "Шахтаря".

"Хочу зазначити, що отримав травму Штангль. Це до тих кадрових проблем, які у нас вже були. Але ми з нетерпінням чекаємо цей матч. "Шахтар" - дуже сильна команда, яка впродовж декількох років демонструє гарні результати. У її складі є чимало індивідуально сильних футболістів, які в будь-який момент можуть вирішити результат поєдинку на свою користь. Дуже раді грати перед такою кількістю вболівальників та сподіваємося на їхню підтримку. Нас чекає непроста гра, але ми з нетерпінням її чекаємо і викладемося на 100%.

Драговіч? Ні, не спілкувалися з ним про "Шахтар". Ми розуміємо, що все в наших руках. І "Шахтар", і "Рапід" хочуть вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів, але все покаже гра. Наша команда дуже добре налаштована.

Ми просто хочемо перемогти і закласти хороший фундамент перед повторною грою у Львові.

Слабких сторін у "Шахтарі" немає. Якщо поставити мету їх знайти, то потрібно було б використовувати мікроскоп. Але навіть якщо б я їх знайшов, я б вам про них не розповів.

Майже 20 років я грав проти київського "Динамо". Але я б не став порівнювати ці команди. Єдина паралель, яку можна провести, полягає в тому, що тоді фаворитом було "Динамо", і зараз фаворит - "Шахтар".

Завтра нам доведеться багато побігати. Але ми довіряємо кожному гравцеві, і кожен гравець викладеться завтра на 100% і доведе свою відданість клубу.

У "Шахтарі" небезпечні всі гравці атакувального плану - і в центрі, і справа, і зліва. З ними важко грати, тому ми будемо намагатися грати компактно і не давати супернику простору. Досвід на такому рівні робить кожного гравця сильнішим. Тому дуже хочеться мати більше таких матчів.

Проти "Фенербахче" "гірники" показали свій величезний потенціал. Тому саме цей матч дав нам більше, ніж поєдинок з "Дніпром", - сказав Барішіч.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу плей-офф Ліги чемпіонів "Рапід" - "Шахтар", у режимі LIVE.