УКР РУС

Наставник Олександрії – про конфлікт з Шараном: Нормально спілкувались поки його не звільнили, а мене призначили

5 червня 2021 Читать на русском

Новий головний тренер "містян" Юрій Гура зізнався, що більшу частину його висловлювань неправильно трактували журналісти.

"Чи спілкувався я з Володимиром Шараном після свого призначення? Була зустріч, коли я йшов на представлення – він привітався, побажав успіхів і терпіння.

"Команда місяць тому перемагала Шахтар, а зараз виявляється – нема команди": Шаран різко відповів на закиди спадкоємця

Щодо слів про те, що в Олександрії футбольний клуб є, а команди немає – тут мене неправильно зрозуміли. Я мав на увазі, що футбольний клуб є, але у деяких людей завершилися контракти, тренерський штаб пішов, в цьому сенсі немає команди. Десять гравців пішло: у вісьмох контракти завершились, два орендованих. Тож залишилося у нас чотирнадцять людей – я про це казав і все. Мої слова трохи перекрутили просто.

А щодо слів Шарана про те, що будучи його помічником, мені потрібно було більш професійно працювати – то нехай за це відповідає Володимир Богданович. Можливо я йому щось не так зробив... Ми з ним нормально спілкувалися, все було нормально до того часу, коли його звільнили, а мене призначили", – сказав Гура в інтерв'ю БФ.

Нагадаємо, 44-річний наставник очолив "жовто-чорних" в середині травня – до цього він обіймав посаду наставника Олександрії U-19.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21