УКР РУС

Наставник "Оболоні-Бровар": Таких тварюк взагалі не можна допускати до суддівства

28 травня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Оболоні-Бровар" Сергій Солдатов емоційно прокоментував суддівство Олександра Головкова після домашньої поразки від "Геліоса" з рахунком 1:2.

"Суддя повністю зламав гру цим вилученням, якого не було. Правила порушувала інша людина, у якої не було жовтої картки. Шукав привід - знайшов! Я сказав на прес-конференції, що таких тварюк взагалі не можна допускати до суддівства. Поки вони судитимуть на футбольному полі, вирішувати долю команди, яка йшла до своєї мети 28 турів, будуть такі арбітри. Чесно йшли мої гравці, ні з ким не працюючи.

І якийсь такий козел підійшов - свиснув двічі. Було ще пенальті стовідсоткове і червона картка, але він не побачив, що це було у карному майданчику. Було багато інших нюансів, які він не помічав або не хотів помічати.

Не знаю, яке там підгрунтя, але ще раз повторюся: поки такі тварюки судитимуть, у нас футболу не буде", - сказав Солдатов у ефірі телеканалу "Футбол 1".

Після поразки від "Геліосу" київський клуб пропустив на друге місце у Першій лізі "Черкаський Дніпро". За тур до фінішу турніру команда Солдатова відстає від черкащан на один заліковий бал.

Нагадаємо, "Зірка" вже забезпечила собі путівку в Прем'єр-лігу.

Рівненський "Верес" вийшов у Першу лігу

Як добре ви пам'ятаєте шлях збірної України на Євро-2016? Тест