УКР РУС

Наставник Люксембурга: Завтра не збираємося пропускати

13 червня 2015 Читать на русском

Головний тренер Люксембурга Люк Гольц сподівається, що підопічні завтра на його день народження подарують перемогу над збірною України. Про це він розповів на передматчевій прес-конференції.

"У попередній зустрічі з українцями ми програли, але це не вплине на наш настрій. Ми знаємо що українська команда сильна й ми збираємося показати свою гру. Україну й Молдову не можна порівнювати. Це буде зовсім інакша гра.

Ярмоленко – технічний гравець і дуже сильний індивідуально. Спробуємо стримати його всіма своїми силами. Однак українці мають й інших сильних гравців. Тому будемо стримувати і їх, не лише Ярмоленка.

У першому таймі попереднього поєдинку проти України ми мали хороші моменти, однак не зуміли їх реалізувати. Після пропущеного м'яча розгубилися й команда посипалася. Цього разу ми підходимо більш зібраними й не збираємося пропускати.

Найсильніша команда в нашій відбірковій групі – Словаччина, у них найсильніші півзахисники й вони заслужено лідирують в групі. Нас вони вразили фізичною формою і грою. Сильна також збірна Іспанії. Але із словаками було важче грати. Хоча спочатку думав, що Україна буде сильнішою, ніж словаки. Та все ж українці залишаються у верхній частині таблиці й перебувають в когорті найсильніших команд. Решта команд трохи нижчі за рангом. Але ми спробуємо здобути перемогу в матчі з українцями.

Не можна порівнювати також Україну з Туреччиною, з якою ми провели непоганий поєдинок. Команди мають зовсім інший менталітет. Проти турків ми були готові програти. Зараз же ми почуваємося сильними, хоча й українці мають індивідуально сильних гравців.

Нападник Йоахім має травму, тому завтра його на полі замінить інший. Загалом двоє гравців отримали пошкодження після гри з Молдовою. А так усі в строю.

Перемога – буде найкращим подарунком на день народження", - завершив Люк Гольц.

Нагадаємо, що збірна України вже прибула до Львова й завтра на "Арені Львів" проведе поєдинок відбору до Євро-2016 проти збірної Люксембурга.