УКР РУС

Наставник Косово Буньякі: Спробуємо здивувати Україну і Хорватію

4 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Косово Альберт Буньякі поділився очікуваннями від матчів відбору до ЧС-2018 проти Хорватії та України.

"Проти Хорватії нас чекає складний матч. Знаємо, наскільки потужна ця команда. Вже за 3 дні зустрінемося зі збірною України. Однак це футбол і ми цілком можемо здивувати суперників.

Ми дуже раді тим, як почали кваліфікацію, але наше завдання більш глобальне. Ми хочемо кваліфікуватись на Євро-2020. У той же час прагнемо показати свою кращу гру в найближчих матчах. Важко сказати, чи зможемо перемогти Україну чи Хорватію. Відповімо після матчів, але спробуємо піднести сюрприз своїм опонентам", – наводить слова Буньякі канал "Футбол 1".

Збірна України проведе два матчі відбору ЧС-2018: 6 жовтня з Туреччиною і 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово і вірить, що наша команда переграє опонентів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях