УКР РУС

Наставник "Копенгагена" погоджується на мінімальну поразку від "Дніпра"

29 липня 2014 Читать на русском

Головний тренер данського "Копенгагена" Столе Сольбаккен поділився очікуваннями напередодні матчу кваліфікації ЛЧ проти українського "Дніпра".

"Наш суперник сильний командою, але в той же час у них є лідер - Коноплянка, якого багато клубів хотіли купити у міжсезоння. Мені дуже сподобалося, як "Дніпро" грав з "Фіорентиною", та й у матчі Україна - Франція гравці цього клубу показали себе з найкращого боку.

Якщо завтра ми будемо мати перевагу по грі, то я засмучусь нічиєю, а якщо "Дніпро" буде нас помітно перевершувати по грі, то я згоден буду навіть на мінімальну поразку.

Можливо, через перенесення гри в Київ "Дніпру" буде трохи некомфортно грати, але ми задоволені, що наше прохання задовольнили.

Тренер "Дніпра" - дуже досвідчений фахівець, але судити про те, які зміни в стилі гри команди відбулися поки рано, адже сезон в Україні лише розпочався.

У нашій команді відбулося омолодження, пішло кілька досвідчених гравців. Тим не менш, ми ставимо амбітні плани - ми голодні до перемог. Ліга чемпіонів - дуже важливий для нас турнір і ми розраховуємо пройти якомога далі", - сказав Сольбаккен.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Копенгаген" відбудеться завтра в Києві о 19:00.