УКР РУС

Наставник "Карпат": Хочу оборонятися як "Атлетіко" і нападати як "Реал"

20 вересня 2014 Читать на русском

Головний тренер львівських "Карпат" Ігор Йовічевіч розповів про нинішній ігровий стан команди.

"Мені б особисто хотілося, і це мрія керівництва, щоб футболісти старалися грати в "Карпатах", щоб кожен матч у них була стовідсоткова самовіддача. Енергія кожного в команді має бути спрямована на те, щоб повернути клуб на колишні позиції. Ми хочемо повернутися в єврокубки. Я знаю, це буде дуже важко, але я працюю заради цього з неймовірною енергією. І знаю, що ми досягнемо цього!

Зараз нам багато чого не вдається. Однак навіть самі вболівальники кажуть, що "Карпати" - ще молода команда, якій потрібен час. Зараз ми просто заручники часу. Переді мною не стоять певні завдання на цей сезон. Головне - ми повинні перемагати в кожному матчі.

Я задоволений своїми підопічними. Ми не клуб, який може витрачати величезні гроші на футболістів, і у нас немає іншого вибору, як довіряти своїм вихованцям. Я вважаю, що ці хлопці кращі в українському чемпіонаті.

Нам потрібен хоча б рік, щоб налагодити гру в захисті. А ще набагато важче побудувати гру в атаці. Хочу оборонятися як "Атлетіко" і нападати як "Реал". Так, для цього потрібен певний підбір гравців, і тут потрібно бути реалістом...", - зазначив Йовічевіч.

Раніше Йовічевіч заявив, що "Карпати" надалі гратимуть на стадіоні "Україна".