УКР РУС

Наставник Динамо Брест оцінив дебют Хачеріді

9 квітня 2020 Читать на русском

Головний тренер брестського Динамо поділився думками щодо перемоги своєї команди у першому півфінальному матчі Кубка Білорусі проти солігорського Шахтаря.

"Після попереднього матчу у нас був трохи пригнічений стан (поразка у чемпіонаті від Славії-Мозир 1:2 – прим.). Але вдало переключилися на Кубок. Зрозуміло, що Шахтар – досить серйозний суперник, який ставить найвищі цілі і в чемпіонаті, і в Кубку. Що стосується гри, то в дебюті скористалися своїми моментами. На жаль, далі шанси не вдалося реалізувати. Все одно все буде вирішуватися у Солігорську. Як то кажуть, зіграли перший тайм. Задоволені, що виграли, але думаю, що нас чекає важка гра на виїзді.

Бенефіс українців у двобої Динамо Брест та команди Вернидуба – відео голів

Ми прагнули забити третій м'яч, але в домашній грі і пропускати не хотілося. Тому що гол у гостях може зіграти злий жарт. Просив надійно зіграти в обороні. Може, занадто низько сіли, але, в будь-якому випадку, в контратаках мали достатньо моментів, щоб забивати третій м'яч.

Я задоволений дебютом Хачеріді, як і іншими гравцями на полі. Сьогодні була команда, я вдячний хлопцям за належне ставлення до справи, яке вони показали в цьому матчі", – цитує Ковальчука офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, у першому матчі 1/2 фіналу Кубка Білорусі Динамо на власному полі здолало підопічних Юрія Вернидуба 2:0. "Погоду" у матчі зробили українці – Олександр Нойок забив перший гол, а в другому безпосередню участь взяв Артем Мілевський, віддавши результативний пас на Павла Савицького.

Гол Нойка, асист Мілевського, дебют Хачеріді – Динамо Брест "винесло" Шахтар Вернидуба в Кубку Білорусі