УКР РУС

Наставник "Браги" Пезейру: "Шахтар" є фаворитом, краще б він грав у Лізі чемпіонів

28 вересня 2016 Читать на русском

Наставник "Браги" Жозе Пезейру поділився очікуваннями від матчу проти "Шахтаря" у Лізі Єаропи.

"Завтра ми зіграємо з досить сильною командою з дуже хорошими виконавцями. У цьому є наша мотивація. І, розуміючи всі сильні сторони суперника, постараємося проявити свої найкращі якості, щоб домогтися результату.

Ми розуміємо, що "Шахтар" дуже сильна команда і, на нашу думку, є фаворитом. Але у футболі трапляється всяке. Тому будемо налаштовуватися тільки на перемогу і, звичайно, хочемо її досягти. У суперника є всі потрібні якості для успіху. На жаль, вони не пройшли далі в Лізі чемпіонів, поступившись "Янг Бойз". Для нас, можливо, було б краще, щоб ми зараз зустрічалися не з донеччанами, а зі швейцарцями. Але не будемо вже про це говорити. Нам попалася досить складна група і ми постараємося пройти далі. Неважливо, з першого або з другого місця.

Так, Паулу Фонсека добре знає "Брагу" і її гравців. В минуле не можна ніколи дивитися. Так, ми прекрасно розуміємо, що він знає деякі речі про нашу команду. Але також наші хлопці прекрасно розуміють його ідеї. Тому завтра буде абсолютно рівна боротьба і ми будемо прагнути перемогти.

Перш за все завтра буде зустрічі не тренерів, а двох команд. Історія – це така річ, яку вже не поміняти. Потрібно рухатися вперед, розвиватися і намагатися обігравати.

Всі ми повинні розуміти, що абсолютно схожих команд не буває. Це і зовсім інші гравці, можливо, не готові діяти в певному стилі. Проте я знаю, що у Паулу є своя ідея. Як я зрозумів, він хоче привнести її і в "Шахтар". Але йому потрібно деякий час. Мірча Луческу був тут стільки років і зараз Фонсеці потрібно все перебудовувати.

Ми завжди намагаємося грати добре, з перших хвилин віддаємося по повній програмі. І, зрозуміло, ми хочемо перемогти завтра, щоб до наступного поєдинку чемпіонату Португалії підійти в чудовому настрої з позитивними емоціями.

Всі, хто приїхав до Львова, готові вийти на поле. І ми віримо в цих хлопців", – сказав Пезейру.

Матч Ліги Європи "Шахтар" – "Брага" відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок поєдинку о 20:00. За день до зустрічі відбудеться прес-конференція головного тренера "гірників" Паулу Фонсеки, після чого його команда проведе тренування на "Арені Львів". Відзначимо, що у попередньому матчі "Шахтар" мінімально переміг "Коньяспор" та одноосібно очолив групу Н. "Брага" у попередньому турі зіграла внічию з "Гентом"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях