УКР РУС

Наставник БАТЕ: Такого тренера, як Луческу, важко чимось здивувати

21 жовтня 2014 Читать на русском

Головний тренер БАТЕ Олександр Єрмакович поділився очікуваннями від матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

"До "Шахтаря" ми готувалися в штатному режимі. Нічого надприродного - звичайні підвідні до гри тренування. Що стосується мотивації, то в Лізі чемпіонів її додатково піднімати не потрібно. Прекрасно розуміємо, що це за турнір і з ким нам доводиться грати. Хлопці будуть дуже мотивованими. Як і в кожному матчі, ми будемо грати на перемогу і намагатися радувати своїх уболівальників.

Особливих представлень наш суперник не потребує. Він завжди на очах і на слуху. Постійний учасник групових раундів Ліги чемпіонів. Має багато сильних сторін. Технічна, збалансована команда. Звісно, як і у всіх, у неї є слабкі сторони. Але не хотілося б озвучувати таку інформацію. Ми маємо план - подивимося, як вдасться реалізувати його в грі.

Луческу - тренер, який досяг багато чого. У нього є чому вчитися. Відчуваю велику повагу до цього фахівця і можу сказати про нього тільки хороше. Думаю, такого тренера, як Луческу, важко чимось здивувати", - відзначив Єрмакович.

Матч Ліги чемпіонів між БАТЕ і "Шахтарем" відбудеться сьогодні у Борисові. Початок о 21:45.