УКР РУС

Наставник "Андерлехта" Хасі: Для мене честь грати проти Луческу

9 березня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Андерлехта" Беснік Хасі поділився передчуттями напередодні першого матчу 1/8 Ліги Європи проти "Шахтаря".

"Чи всі здорові? Гравці нормально почуваються. Ніхто нічого не потягнув, завтра вирішимо, хто гратиме в основному складі.

Гра проти "Мускрон-Перювельз"? Ми постаралися проаналізувати наш матч проти них. Хоч не так багато часу було. Подивимося, як завтра виглядатимемо.

Травми Дендонкера і Нахара? Дендонкер не буде грати. А Нахар... Подивимося на його стан. Він займався у загальній групі.

"Шахтар" це дуже велика команда, яка грала у Лізі чемпіонів. Ми переглянули кілька матчів. Два з "Шальке", два проти "Ворскли". Я зідзвонювався з Даллку, це мій колега. Завтра побачимо.

Пам'ятаю матч проти України, було 2:2. Тоді грали Шевченко, Ребров. Для Албанії - це був дуже хороший матч. Це були хороші враження.

Я вчив російську мову, тому розумію частково й українську. Ще мій хороший друг - Ящук, ми довго грали разом. Він у нас працює в академії, і ми з ним часто зустрічаємося.

Для мене честь грати проти Луческу. Це тренер, який відомий у всьому світі. Він довів свою ефективність у єврокубках та в чемпіонаті України.

Наскільки важливий матч проти "Шахтаря"? Кожний матч "Андерлехта" важливий. Ми готувалися весь сезон до такого типу матчів.

Коли ми виграли в "Олімпіакоса", всі раділи, потім були дві поразки і всі стали засмучені. Парадокс. Проти сильних команд граємо добре, а проти слабших... Щось відбувається з нами.

Тиск зі сторони керівництва? Він завжди є. Але наше завдання вигравати кожний наступний матч, а далі подивимося на результат", - розповів Хасі.