УКР РУС

Екс-гравець збірної України назвав найкращих у складі "синьо-жовтих" у матчі з Шотландією

3 червня 2022 Читать на русском

Колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився думками щодо перемоги національної команди над Шотландією у півфіналі відбору до ЧС-2022.

"Після гри я глибоко видихнув. Справді, під час матчу можна було приймати валідол. Напруга була до останніх секунд. Нам потрібно було просто перемогти, не важливо яким способом. Виграш додасть нашим футболістам ще більше енергії. Для всіх українців – це як бальзам на душу.

Ярмоленко виставив на аукціон нагороду "Лев матчу" – все заради благородної мети

Заради таких емоцій футбол і люблять, тому необхідно докласти всіх зусиль, щоб провести чемпіонат країни. Це буде дуже потрібним для наших збірних всіх вікових категорій. Я насолоджувався грою Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка. Ми знаємо, що це основоположні виконавці збірної України, проте вони вкотре були чудовими.

Хто для мене "Лев матчу"? Знаю, що ним став Ярмоленко, але для мене це Зінченко. Олександр був бездоганним індивідуально, командно і тактично. Я тішуся з того, що відбувається в нашій збірній", – зазначив Левченко у інтерв'ю Рейтинг букмекерів.

Додамо, що Україна перемогла Шотландію (3:1) та вийшла у фінал плей-офф відбору до ЧС-2022, де зустрінеться з Уельсом у битві за путівку на Мундіаль. Матч відбудеться 5 червня, початок о 19:00.

Шотландські ЗМІ: Україна у фіналі – тріумф світу, сенсаційна реакція фанів, брати по зброї, суворе покарання зірки АПЛ