УКР РУС

"Нащо тобі костюм? Ти можеш сидіти в лісі". Топ-15 вбивчих фейлів і приколів (ВІДЕО)

1 квітня 2015 Читать на русском

З нагоди Дня сміху "Футбол 24" зібрав усе найсоковитіше відео з епічними промахами і голами, симуляціями і унікальними трафунками. Обов'язково заходь сюди, щоб підняти собі настрій!

1. Не дратуй жінку! Бразилія. Матч "Понте-Прета" - "Сан-Паулу". У певний момент до жінки-лайнсмена виникли претензії, але вона швидко і рішуче провчила нахабу.

2. Що робити, якщо арбітр показав тобі червону картку? Сховатися за лавою запасних і продовжувати свою роботу! Принаймні, так вчинив Тука Феретті, головний тренер мексиканського "Тігрес".

3. Казковий невдаха. У матчі азійської ЛЧ між "Шаньдун Лунен" і "Чонбук Моторс" форвард господарів Ян Ху спробував забити а-ля Марадона. Однак "божа рука" футболіста скерувала м'яч лише у стійку воріт. До того ж, Ян Ху побачив перед собою червону картку, адже вже мав у пасиві один "гірчичник".

4. Так забивають в Еміратах. Захисник відпасував на голкіпера, той махнув ногою повз м'яч, а позаду - порожні ворота. Йшла лише перша хвилина матчу.

5. Космічний автогол. Захисник шотландського клубу "Партік Тісл" забив по неймовірній траекторії. Та от халепа - зняв павутинку з власних воріт.

6. Не брудні танці. У "глибинці" швидкості трохи не ті, що на професіональному рівні. Тож лайнсмен, аби не байдикувати, вправно танцює під ритми, продиктовані трибунами.

7. Епічний промах. Форвард підхопив м'яч після помилки голкіпера, обіграв захисника і... Дивіться самі.

8. Дзвінок другові. Гравець мексиканського клубу "Сантос Лагуна" відсвяткував гол у дуже незвичний спосіб.

9. Чудеса акторської майстерності продемонстрував Акім Хамфрі, гравець молодіжної збірної Трінідаду і Тобаго. Він двічі вдарив суперника, а потім сам розіграв роль жертви. На щастя, арбітр виявився Станіславським.

10. Стьоб над Роналду. Вигук, яким Кріш підірвав увесь зал, отримавши "Золотий м'яч-2014", набув такої популярності, що його приплели навіть тваринам. Прихильники Рона плюються, антипатики - регочуть.

11. Промахи року! Тут і Неймар, і Бентеке, і ще добрий десяток бідолах, які не влучали у порожні ворота.

12. Це Австралія, крихітко! У матчі "Мельбурн Вікторі" - "Веллінгтон Фенікс" на поле приземлилася ескадра чайок. Та це не завадило організувати гол.

13. Нарешті рідні простори! Чемпіонат Тисменицького району (Франківщина), "Загвіздя" приймає "Чукалівку". Ви тільки погляньте, як темношкіра "перлина" команди гостей бореться із п'яним расистом. Респект!

14. А це вже "глибинка" у Польщі. Боковий арбітр ледь відпрацював перший тайм і пішов пити пиво.

15. Усе найепічніше, що трапилося у 2014-му. Півгодини добірних фейлів. Смішного!

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter