УКР РУС

Напружений паритет. "Хетафе" - "Еспаньйол" - 1:1. ВІДЕО

18 лютого 2012 Читать на русском

У матчі-відкритті 24-го туру зійшлися дві рівні за класом і нинішнім станом команди, які так і не виявили переможця у загалом безкомпромісній зустрічі.

"Хетафе" одразу зі старту натякнув на серйозність власних намірів, адже не минуло й 120-ти секунд, як Баррада забив, ефектно підробивши собі на хід і віддавши постріл у нижній кут без шансів для кіпера. Єдине але - приборкав кулю латераль господарів рукою, тому отримав за свої старання лише жовту картку замість голу. Потім на тривалий час настало затишшя у грі. Команди неначе економили снаряди для другої половини. І ті вболівальники, що героїчними зусиллями здолали сон і витримали цю нудьгу, були таки винагороджені сорока хвилинами класної атакувальної гри, як то кажуть, на всі три результати

Обмінявшисть уколами, першим влучив у ціль "Еспаньйол" - це Альваро Васкес проявив себе, який вискочив на ударну позицію після розкішної діагоналі партнера зі своєї половини поля, ніби нізвідки, принаймні дуже несподівано для оборонців примадридського клубу, і вистрілив у дальній нижній. Потім жахливого ляпу припустився молодий і ранній Тьєві, який спершу відібрав круглого в опонента, а потім його ж і подарував назад. Не витримавши лихої долі Біфума, ще й потягнув за труси гравця "Хетафе", який радісно завалився на газон. Пенальті вміло реалізував Міку.

Потім фантастичну реакцію продемонстрував майже Касільяс, тільки без літери "с" в кінці, на 75-й хвилині матчу. Спершу він відбив потужний удар Гуїси, завданий з меж карного, а за декілька секунд встиг піднятися і витягнути удар головою на добиванні з-під поперечини. Сейв туру, або як мінімум претендент на трійку! Ще один курйоз трапився з гостями, коли вилучили Галана за дві жовті, але "Хетафе" так і не спромігся надати переконливі аргументи на перемогу в матчі. Закономірна нічия.

"Хетафе" - "Еспаньйол" - 1:1 (0:0)

Голи: Міку, 70 (пен.) - Альваро Васкес, 66

Попередження: Баррада, 2, Ката Діас, 34, - Вайсс, 55, Тьєві, 70,  Галан, 71, 81, Ромарік, 73

Вилучення: Іньїґо Галан, 81 (друга жовта, "Е")