УКР РУС

"Наполі" завдяки покеру Мертенса переміг "Торіно", "Болонья" розгромила "Пескару"

18 грудня 2016 Читать на русском

В 17 турі Серії А по три бали набрали "К'єво", "Удінезе", "Наполі" та "Болонья".

З хокейним рахунком закінчився матч у Неаполі. "Торіно" зазнає третьої поразки поспіль. Гру зробив Дріс Мертенс – бельгієць оформив хет-трик ще в першому таймі. "Бики" відповіли голами від Белотті, Фальке та Розеттіні, однак неаполітанці забили ще два м’ячі, в тому числі і Мертенс, що записав на свій рахунок загалом чотири голи! Дякуючи чудовій грі, команда Саррі набирає 34 очки та вистрибує на третє місце. У наступному турі "Наполі" протистоятиме "Фіорентині", а "Торіно" – "Дженоа".

Веронці впевнено перемогли сусіда по турнірній таблиці – "Сампдорію". Наступного туру "віслюки" протистоятимуть римським "вовкам". "К'єво" піднімається на десяту сходинку.

Середняк чемпіонату "Удінезе" не відчув проблем з "Кротоне" – аутсайдером Серії А. Команда з Фріулі посідає одинадцяте місце.

"Болонья" в рідних стінах розгромила "дельфінів". Гостей підвів нападник Верре, який в першому таймі отримав червону картку за фол у центрі поля. З трьох голів виділимо постріл Джемаїлі. Швейцарець елегантно закинув сферу з-за меж штрафного майданчика у дальню "дев’ятку". "Болонья" має 20 очок та 14 сходинку.

Чемпіонат Італії, 17 тур

"Наполі" – "Торіно" – 5:3

Голи: Мертенс, 13, 18, пен, 22, 80, Кірікеш, 70 – Белотті, 58, Розеттіні, 76, Фальке, 84, пен

"К’єво" – "Сампдорія" – 2:1

Голи: Меджоріні, 10, Пелліс'є, 42, пен. – Шик, 90+4

"Удінезе" – "Кротоне" – 2:0

Голи: Теро, 43, 61

Вилучення: Кордац ("К"), 86

"Пескара" – "Болонья" – 0:3

Голи: Масіна, 7, Джемаїлі, 41, Крейчі, 56

Вилучення: Верре ("П"), 16