УКР РУС

"Наполі" втратив перемогу над "Сассуоло"

28 листопада 2016 Читать на русском

У 14 турі Серії А "адзуррі" не втримали мінімальну перевагу над "нероверді" (1:1).

"Наполі" залишився за спинами головних переслідувачів "Ювентуса", тому зараз кожне очко для "партенопеї" на вагу золота. Обидві команди минулого тижня провели матчі в єврокубках: неаполітанці розписали нічию з "Динамо", а "Сассуоло" програв "Атлетіку" та втратив шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи.

Протягом сьогоднішнього поєдинку "Наполі" володів помітною перевагою. У складі команди найкраще виглядав Інсіньє, саме він найчастіше турбував голкіпера "Сассуоло". Перший небезпечний удар Лоренцо виявився невлучним, однак наприкінці першого тайму футболіст сповна реабілітувався шикарним пострілом з-за меж штрафного майданчика, який став ефектним завершенням контратаки.

Після перерви неаполітанці продовжували контролювати хід зустрічі, регулярно створюючи небезпеку біля воріт суперника. Втім, під завісу гри фаворит пропустив гол у відповідь, коли Дефрель переправив м'яч у ворота після чудової передачі Гаццоли з правого флангу.

Таким чином, "Наполі" набрав лише 25 очок і залишився на 7 місці, а "Сассуоло" з 14 пунктами перебуває на 17 сходинці турнірної таблиці.

Італія. Серія А, 14 тур

"Наполі" – "Сассуоло" – 1:1

Голи: Інсіньє, 42 – Дефрель, 82