УКР РУС

Наполі впевнено переграв Сассуоло, Фіорентина несподівано поступилась Кротоне

29 жовтня 2017 Читать на русском

В рамках 10 туру Кротоне несподівано обіграв Фіорентину, Наполі впевнено здолав Сассуоло, Сампдорія розгромила К'єво, СПАЛ мінімально переграв Дженоа, Удінезе здобув непросту перемогу над Аталантою

Кротоне здобув несподівану перемогу над Фіорентиною. Кротоне несподівано захопив контроль над м'ячем і всередині першого тайму забили два м'ячі. Спочатку після чудового пасу Тротти відзначився Будімір, а за 2 хвилини Тротта подвоїв перевагу після помилки захисників. Кротоне продовжував небезпечно атакувати і міг забити ще. Фіорентина змогла один гол відіграти наприкінці першого тайму завдяки голу Бенассі. Втім більшого фіалки не домоглися в цьому матчі.

Наполі впевнено переміг Сассуоло. Хоча на початку матчу саме Сассуоло мав можливість вперед в рахунку, однак удар Сенсі зі штрафного влучив у поперечку. Наполі ж краще реалізовував моменти. Після помилки захисника Аллан перехопив м'яч та пробив повз воротаря. Наприкінці першого тайму Сассуоло зусиллями Фальчінеллі зрівняв рахунок, але Кальєхон сухим листом одразу ж вивів неаполітанців вперед (не обійшлося без помилки воротаря). А на початку другого тайму Мертенс, після скидки Альбіоля головою, поставив крапку в матчі.

Сампдорія розгромила К'єво. К'єво намагався більше атакувати, однак атаки Сампдорії були результативними. Рахунок відкрив Лінетті, добивши м'яч після відскоку. Каччаторе за 4 хвилини зрівняв рахунок, однак Торейра чудовим ударом зі штрафного знову вивів генуезців вперед. А перед свистком на перерву після пердачі Квальярелли Сапата зробив перевагу впевненою. А під кінець матчу Торейра оформив дубль та довів перевагу Сампдорії до розгромної.

СПАЛ мінімально обіграв Дженоа. На початку першого тайму команди обмінялись небезпечними загрозами, однак на цьому гострі моменти біля воріт закінчились. В другому таймі моментів також було дуже мало, однак Антенуччі зміг використати один, який і приніс перемогу СПАЛу.

Удінезе здобув непросту перемогу над Аталантою. Матч проходив за рівної боротьби і команди довго не могли відкрити рахунок в матчі. Куртіч отримав м'яч у штрафному майданчику і пробив без шансів для воротаря, вивівши Аталанту вперед. Однак наприкінці тайму Де Пауль реалізував пенальті за фол Спінаццоли в штрафному майданчику. А в середині другого тайму Барак вивів фріульців вперед. Аталанта могла зрівняти рахунок, але Крістанте не зміг переграти воротаря з позначки.

Чемпіонат Італії 2017/18, 10 тур

Кротоне – Фіорентина – 2:1

Голи: Будімір, 17, Тротта, 19 – Бенассі, 44

Наполі – Сассуоло – 3:1

Голи: Аллан, 22, Кальєхон, 44, Мертенс, 54 – Фальчінеллі, 41

Сампдорія – К'єво – 4:1

Голи: Лінетті, 20, Торейра, 26, 85, Сапата, 44 – Каччаторе, 24

СПАЛ – Дженоа – 1:0

Гол: Антенуччі, 56

Удінезе – Аталанта – 2:1

Голи: Де Пауль, 45+1 (пен), Барак, 68 – Куртіч, 29

Нереалізований пенальті: Крістанте, 85