УКР РУС

"Наполі" та "Ювентус" перемогли, "Мілан" втратив очки. 24 тур Серії А

7 лютого 2016 Читать на русском

У матчах 24 туру чемпіонату Італії "Наполі" здолав "Карпі", "Ювентус" переміг "Фрозіноне" Прийми, а "Мілан" поділив очки з "Удінезе".

"Мілан" після переможного дербі з "Інтером" не зміг вдома переграти "Удінезе". Більше того, господарям ще й довелося відігруватися по ходу матчу. Гол Ньянга приніс "россонері" лише один заліковий бал. Таким чином, "Мілан" втримався на шостій позиції, а команда з Удіне лише 14-та.

"Наполі", попри тотальну перевагу над суперником, зміг лише раз вразити ворота "Карпі". Перемогу над аутсайдером чинний лідер Серії А здобув завдяки реалізованому пенальті Ігуаїна. Отже, аргентинець записав на свій рахунок 24-ий м'яч у цьому сезоні та ще більше відірвався від переслідувачів у бомбардирських перегонах. "Наполі" - перша команда чемпіонату, 56 очків. "Карпі" симетрично займає 19-ту позицію з 19-ма заліковими балами.

А ось найближчий переслідувач команди з Неаполя - "Ювентус" - здобув куди впевненішу перемогу. Незважаючи на те, що туринці відкрили рахунок матчу лише на 73-ій хвилині, до фінального свистка вони подвоїли перевагу. Підопічні Аллегрі займають друге місце з 54 очками. "Фрозіноне" й надалі перебуває у зоні вильоту. До речі, Василь Прийма на полі так і не з'явився.

Команда, якій належать права на українського захисника, також програла. "Торіно" дозволив здійснити "К'єво" камбек на своєму ж полі. Тепер веронці обійшли туринців у турнірній таблиці та займають 10-те місце.

Італія. Серія А, 24 тур

"Мілан" - "Удінезе" - 1:1 (0:1)  ВІДЕО

Голи: Ньянг, 48 - Армеро, 17

"Наполі" - "Карпі" - 1:0 (0:0)  ВІДЕО

Гол: Ігуаїн, 69 (пен)

Вилучення: Б'янко, 56 ("К")

"Сассуоло" - "Палермо" - 2:2 (1:1)

Голи: Дефрель, 45, Міссіролі, 50 - Васкес, 30, Джурджевіч, 53

Вилучення: Лаазар, 75 ("П")

"Торіно" - "К'єво" - 1:2 (1:1)

Голи: Бенассі, 19 - Перес, 34 (авт), Бірса, 71 (пен)

"Фрозіноне" - "Ювентус" - 0:2 (0:0)

Голи: Куадрадо, 73, Дибала, 90+1