УКР РУС

Сампдорія врятувала нічию у грі з Лаціо: 15 тур Серії А, матчі суботи

8 грудня 2018 Читать на русском

В матчі 15 туру Серії А Наполі в напіврезервному складі не зазнав проблем в грі з Фрозіноне, Кальярі в компенсований час вирвала нічию в грі з Ромою, Лаціо не втримав перемогу над Сампдорією. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 15 тур

Наполі – Фрозіноне – 4:0

Голи: Зєлінскі, 7, Унас, 40, Мілік, 68, 84

Кальярі – Рома – 2:2

Голи: Іоніце, 85, Сау, 90+7 – Крістанте, 14, Коларов, 41

Вилучення: Фараго, 90+3, Срна, 90+5

Лаціо – Сампдорія – 2:2

Голи: Ачербі, 77, Іммобіле, 90+6, (пен) – Квальярелла, 21, Сапонара, 90+10

Вилучення: Берешинські, 90+2

Наполі в напіврезервному складі розтрощив Фрозіноне. В дебюті поєдинку Зєлінскі вивів неаполітанців вперед в рахунку, а перед перервою Унас подвоїв перевагу "блакитних". В другій половині Мілік відзначився дублем, чим остаточно знищив одного з головних аутсайдерів чемпіонату.

Рома втратила перемогу в грі з Кальярі. На 14 хвилині Крістанте зреагував на відскок і з лінії карного майданчика переграв воротаря. А наприкінці тайму Коларов пробив зі штрафного і завдяки рикошету пробив Краньйо. Іоніце наприкінці матчу один м'яч відіграв і Кальярі великими силами пішов в атаку. І попри вилучення Фараго та Срни їм таки вдалось зрівняти рахунок, Сау врятував нічию.

Лаціо не втримав перемогу над Сампдорією. Перший гол в матчі було забито в середині першого тайму, Мурру знайшов передачею Квальяреллу, який без проблем переправив м'яч у ворота. Однак римляни змогли не тільки відігратись, але й вирватись вперед. Ачербі за 10 хвилин до кінця вирівняв становище, а Іммобіле в компенсований час реалізував пенальті після вилучення Берешинські. Однак Сапонара на останніх секундах врятував нічию для генуезців.

Завдяки цій перемозі Наполі набрав 35 очок і відірвався від Інтера в боротьбі за другу позицію, Фрозіноне з 8 очками лишився на передостанньому місці. Рома з 20 пунктами лишилась на 7 позиції, Кальярі з 16 очками лишився на 13 місці. Лаціо набрав 25 очок і лишився на 5 позиції, Сампдорія з 20 пунктами лишився на 8 місці.