УКР РУС

Наполі розгромив Беневенто, Мілан здолав Удінезе

17 вересня 2017 Читать на русском

В матчах 4 туру Серії А Наполі розтрощив Беневенто, Мілан переміг Удінезе, Кальярі обіграв СПАЛ, Торіно та Сампдорія розійшлися нічиєю.

Кальярі здолав СПАЛ завдяки голу Барелли в першому таймі. Воротар відбив м'яч і Нікола ударом з лету відкрив рахунок у матчі. Команди грали не активно, мали досить мало моментів. А в другому таймі Жоао Педро забив другий гол, зробивши перевагу Кальярі більш суттєвою. СПАЛ нічого не зміг забити у відповідь.

Наполі вдома розгромив Беневенто. Початок розгрому поклав Аллан ще на 3 хвилині, а продовжили Інсіньє, Мертенс та Кальєхон, які ще в першому таймі зробили рахунок розгромним. В другому таймі Мертенс двічі забив з пенальті, зробивши рахунок непристойним.

Мілан здолав Удінезе вдома. Всі голи в матчі були забиті ще в першому таймі. Калініч замкнув передачу Калабрії, а потім проштовхнув м'яч у ворота після пасу Кессьє. Удінезе відповів на це голом Лазаньї, який скористався помилкою захисників і пробив Доннарумму.

Торіно та Сампдорія не змогли виявити сильнішого. Вже на 1 хвилині Сапата після передачі Родрігеса вдало зіграв у штрафному майданчику і забив. Торіно ж у відповідь забив двічі. Спочатку на 13 хвилині відзначився Базеллі, а за 2 хвилини туринців вивів вперед Белотті. Втім ще в першому таймі Квальярелла зрівняв рахунок, встановивши таким чином остаточний рахунок матчу.

Чемпіонат Італії 2017/18, 4 тур

СПАЛ – Кальярі – 0:2

Голи: Барелла, 17, Жоао Педро, 68

Наполі – Беневенто – 6:0

Голи: Аллан, 3, Інсіньє, 15, Мертенс, 27, 66 (пен.), 90 (пен.), Кальєхон, 32

Мілан – Удінезе – 2:1

Голи: Калінич, 22, 31 – Лазанья, 28

Торіно – Сампдорія – 2:2

Голи: Базеллі, 13, Белотті, 15 – Сапата, 1, Квальярела, 34