УКР РУС

"Наполі" переміг "К’єво", "Сассуоло" здолав "Удінезе" завдяки Дефрелю, аутсайдер "Пескара" розгромила "Дженоа"

19 лютого 2017 Читать на русском

В 25 турі Серії А по три очки набрали "Наполі", "Пескара" та "Сассуоло". "Сампдорія" зіграла внічию з "Кальярі".

У "Наполі" вперше в стартовому складі вийшов нападник Леонардо Паволетті. До шикарного голу Інсіньє чудовий момент змарнував "віслюк" Інглезе – Рейні вдався класний сейв. На 38 хвилині капітан гостей Гамшік, скориставшись помилками чужої оборони та воротаря Соррентіно, подвоїв перевагу "біло-блакитних". Наприкінці першого тайму травму отримав оборонець Аллан. Бразильця замінив поляк Зелінскі. На початку другого тайму "К’єво" провів кілька хороших атак, але Зелінскі точним ударом розбив мрії господарів на успіх. На 63 хвилині на поле вийшов нідерландський "віслюк" Де Гузман. Цікаво, що цей півзахисник виступає під номером… "1". Меджоріні сквитав один м’яч, та команда Саррі здобуває вікторію. Завдяки трьом очкам неаполітанці піднімаються на друге місце. У 26 турі "Наполі" зіграє проти міцної "Аталанти", після чого протистоятиме "Ювентусу" в Кубку країни.

Остання в таблиці "Пескара" зустрічала не надто переконливий "Дженоа". Ще в першому таймі "дельфіни" тричі шокували генуезців. Хтозна, можливо на "грифонів" вплинув швидкий автогол Орбана, що зрізав "шкіряного" у власні ворота після удару молодого форварда Альберто Черрі. Згодом господарі забили ще двічі, остаточно познущавшись над "Дженоа". В 26 турі "Пескара", в якої тепер 12 балів, спробує перемогти "К’єво", аби мати примарні шанси зіграти у Серії А наступного сезону.

Твердий середняк чемпіонату "Сампдорія" в рідній Генуї зустрічала острівний "Кальярі". Перший тайм завершився результативною нічиєю – 1:1. Наприкінці гри тренер "Сампи" Марко Джампаоло випустив свого джокера – Шика, але рахунок більше не змінювався. Генуезці продовжують посідати десяту позицію.

Дванадцятий "Удінезе" грав проти тринадцятого "Сассуоло". Фріульці забили швидкий гол після помилки воротаря гостей Консільї. Після розіграшу кутового рахунок зрівняв француз Дефрель, який тільки-но вийшов на заміну. Через трохи Грегуар оформив дубль та перемогу для "зелено-чорних". Тепер уже "Сассуоло" перебуває на дванадцятій сходинці.

Чемпіонат Італії, 25 тур

"К’єво" – "Наполі" – 1:3

Голи: Меджоріні, 72 – Інсіньє, 31, Гамшік, 38, Зелінскі, 58

"Пескара" – "Дженоа" – 5:0

Голи: Орбан, 5, аг, Капрарі, 20, 81, Беналі, 31, Черрі, 87

"Сампдорія" – "Кальярі" – 1:1

Голи: Квальярела, 22 – Ісла, 6

"Удінезе" – "Сассуоло" – 1:2

Голи: Фофана, 7 – Дефрель, 70, 79