УКР РУС

"Наполі" переміг "Мілан", а Мілік зробив дубль

27 серпня 2016 Читать на русском

У 2 турі чемпіонату Італії "Наполі" переграв "Мілан" - 4:2.

"Наполі" після несподіваної нічиї у Пескарі приймав "Мілан" – далеко не найпотужнішу команду чемпіонату.

Вже зі стартових хвилин хлопці Саррі показали гостям, хто на "Сан-Паоло" господар. Хоча найперший по-справжньому гострий момент змарнував "Мілан". Незрозуміло як Абате після флангового пострілу не влучив з кількох метрів! Ну а далі увесь перший тайм був за Неаполем. Особливо класну гру демонстрував Дріс Мертенс. На 18 хвилині старання бельгійця увінчалися голом. Лівий вінгер "блакитно-білих" поцілив у штангу, а найпершим на м’ячі судилося стати Міліку – 1:0. На 32 хвилині постріл Мертенса призвів до чергового кутового. До круглого підійшов Кальєхон і майстерно подав на голову Аркадіушу – 2:0! Невже поляк стане гідною заміною Ігуаїну?

Після чудового індивідуального голу Ньянга "Мілан" прокинувся та заграв активніше. Відразу після м’яча Мбайє відзначився Сусо. Іспанцю вдався гол у стилі Дімітрі Пайє румунам – з-за меж штрафного у дальню "дев’ятку".

За 15 хвилин до кінця основного часу Мертенс, накрутивши опонента, потужно пробив. Доннарумма відбив сферу на ногу Кальєхону – 3:2. А на 77 хвилині не надто зрозуміло за що арбітр Валері вилучив Юрая Куцку. Наприкінці матчу Мбайє Ньянг теж награв на вилучення, тримаючи обома руками воротаря Рейну. На останніх секундах зустрічі "міланець" Романьйолі забив у власні ворота.

Отож, матч піж півднем та північчю видався на славу: з чудовими голами, трьома вилученнями, автоголом. Шикарний букет!

В 3 турі "Мілан" прийме "Удінезе". "Наполі" зіграє на Сицилії проти "Палермо".

Чемпіонат Італії 2016/17, 2 тур

"Наполі" – "Мілан" – 4:2

Голи: Мілік, 18, 32, Кальєхон, 74, Романьйолі, 90+4, аг - Ньянг, 51, Сусо, 55

Вилучення: Саррі, 53, - Куцка, 77, Ньянг, 88